Hacettepespor'da Transfer Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Hacettepespor'da Transfer Çalışmaları

Başkent temsilcisi, 4 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

29.06.2014 13:20

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Hacettepespor, 4 oyuncuyla anlaştı.

Başkent temsilcisi, Manavgatspor'dan kanat oyuncusu Serhat Güçlü, Sincan Belediyespor'dan kanat oyuncusu Atillay Malkoç, Sandıklıspor'dan ön libero Çağrı Tekin ve forvet Muratcan Bölükbaş ile sözleşme imzaladı.

Hacettepespor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, geçen sezon gösterdikleri performansın karşılığını alarak 2. Lig'e çıktıklarını belirterek, aynı başarıyı bu sezon da tekrarlamak istediklerini söyledi.

Oynayacakları pozitif futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanacak bir takım yaratmaya çalıştıklarını ifade eden Kaplan, "Bildiğim ve inandığım genç isimleri bir araya toplayarak hedefimize sağlam adımlarla ilerlemek istiyoruz. Bilinçli ve tempolu bir oyun sistemi oturtmaya çalışacağız. Bu sezon Hacettepespor herkesin beğenisini kazanan bir takım olacak" dedi.

Kaplan, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayarak, Sivassporlu Timur Bayram Özgöz ve Kayserisporlu Bilal Gülden ile görüşmelerin devam ettiğini belirtti.

Kamp programı belli oldu

Hacettepespor'da yeni sezon hazırlık kampının programı da belli oldu.

10 Temmuz'da Ankara'da topbaşı yapacak başkent ekibi, 31 Temmuz'a kadar çalışmalarını tesislerinde sürdürecek. Daha sonra Bolu Gerede'de ikinci kamp dönemine başlayacak Hacettepespor, 13 Ağustos'ta Ankara'ya dönecek. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hacettepespor'da Transfer Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement