Hafif Ticari Aracta 14 Kişi - Son Dakika
Güncel

Hafif Ticari Aracta 14 Kişi

Hafif Ticari Aracta 14 Kişi

Bursa'da, içinde 'sığınmacıların' bulunduğu ihbar edilen hafif ticari aracı Karacabey yolunda durduran jandarma ekibi, balık istifi 14 kişinin bindiğini görünce şaşırdı.

30.12.2015 11:34

Bursa'da, içinde 'sığınmacıların' bulunduğu ihbar edilen hafif ticari aracı Karacabey yolunda durduran jandarma ekibi, balık istifi 14 kişinin bindiğini görünce şaşırdı. Bu kişilerin, Mustafekemalpaşa İlçesi'nden Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören yakınlarını ziyarete gittiği ortaya çıktı. Jandarma hafif ticari araçta ancak 7 kişinin güvenli seyahat edebileceğini söyleyerek, 7 kişiyi indirdi. İndirilenler, kontrol noktasından yaya yürümeye başladı ve 3 kilometre uzaklıkta durarak kendilerini bekleyen hafif ticari araca tekrar binerek yollarına devam etti.

Karacabey İlçesi yönünden Bursa gelen hafif ticari araçta çok sayıda sığınmacı olduğu ihbarı üzerine Jandarma ekipleri harekete geçti. İzmir Yolu üzerinde 'Güven' kontrolü yapan ekipler, ihbar edilen aracı durdurdu. Ekipler aracın kapılarını açtıklarında ise gözlerine inanamadı. Mustafakemalpaşa'dan Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören yakınları görmek için yola çıktıkları belirtilen 14 kişi araçtan indirildi. Jandarma, yaptığı kimlik kontrolünde suç kayıtları bulunmayan bu kişilerden yedisini araçta bırakırken, diğer yedi kişiyi güvenli yolculuk yapamayacakları ve trafiği tehlikeye düşürecekleri gerekçesiyle araçtan indirildi.

Yürümek istediğini söyleyen bu kişiler yaklaşık üç kilometre uzaklaştıktan sonra evrakları tam olduğu için kendilerine hiç hangi bir ceza yazılmayan ve kendilerini bekleyen aynı araca binerek Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne hareket ettiler. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hafif Ticari Aracta 14 Kişi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement