Özedincik, Haftanın Magazin Olaylarını Değerlendirdi - Son Dakika
Magazin

Özedincik, Haftanın Magazin Olaylarını Değerlendirdi

Özedincik, Haftanın Magazin Olaylarını Değerlendirdi

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları değerlendirdi.

09.11.2013 06:02  Güncelleme: 09:13

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları Sabah.com.tr'ye değerlendirdi. İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar...

FULYA UGAN/ Sabah.com.tr

ÜNLÜ MANKENE PİYANGO VURMUŞ

Podyumların ünlü ismi Elif Ece Uzun, geçtiğimiz ay işadamı Ercan Torunoğulları ile nişanlandı. Kendini nişanlısının ailesine çok sevdirmiş olacak ki, müstakbel kayınpederi Turgut Torunoğulları'nın müthiş bir jestiyle karşılaştı. Torunoğulları genç çift için İtalya'nın en lüks yerlerinden biri olan Como Gölü'nde bir villa satın aldı. Evlendikten sonra yılın bir kısmını buradaki evlerinde geçirecek olan çift, böylece birçok dünya starıyla da komşu olacak. 1 milyon liralık nişan hediyesinden sonra düğün hediyeleri ise şimdiden merak konusu.

İstenmeyen gelinlerin revaçta olduğu bir dönemde Elif Ece Uzun, müstakbel kayınpederinin gönlünü nasıl kazandı sizce?

Elif Ece Uzun'a piyango vurmuş. İstenmeyen gelin durumunu son haftalarda çok konuşur olduk ancak bu herkesin başına gelecek diye bir şey yok. İyi olan bir sürü örnekler de var. Türkiye'nin en zengin ailelerinin bile nişanda böyle bir hediye verdiği görülmedi. Ayrıca hediye hakkında da şöyle bir bilgi vermek istiyorum; Como Gölü bizim Boğaz gibi değil. Gidenler bilirler, kenarında villalar yok. Oradaki müstakil evler de yüzyıllık binalar ve köklü ailelere aitler. Tepeden gören bir ev almıştır belki. Şöyle de bir gerçek var; Turgut Torunoğulları bu evi sadece müstakbel gelini için almadı. Evlendikleri zaman oğluyla beraber kullanmaları için aldı. Dilerim çok mutlu olurlar. Babayla aralarının iyi olması, onun desteğini almış olmaları çok önemli. Böyle güzel örnekler de var. Gelinlerini istemeyen aileler de var. Belki de bildikleri, duydukları şeylerdir buna sebep. Elif Ece Uzun'ın adının karıştığı bir skandal ya da benzeri şeyler duymadık. Her insan bir değildir. Sorun yaşayan da yaşamayan da bir değildir. Müstakbel kayınpederi tanımadığım için çok fazla yorum yapamayacağım. Ercan Torunoğulları yanlış yapmıştır da diyemeyeceğim çünkü Elif'in kötü bir hayatı yoktu, çok düzgün bir kız. Diğerlerinin kötü hayatı var demek istemiyorum, üzerime saldırmasınlar şimdi. Sadece belli davranışları hoş karşılanmadığı için istenmeyen gelin damgasını yediler.

#Sayfa#

ÖZLEM YILDIZ İLE SİNAN SERTER BARIŞIYOR MU?

Özlem Yıldız, önceki gün oğlu Demir için eski eşiyle bir araya geldi. Sinan Serter ile Çağla Şıkel veEmre Altuğ'un büyük oğulları Kuzey'in yaş günü partisine katıldı. Eski eşler çıkışta "Ayrılsak da çocuğumuz için yan yana olacağız" dedi. Yıldız, gazetecilerin "Tekrar barışır mısınız?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Bilmiyorum, şimdi size gün veremem ki. Zamanın ne göstereceği belli olmaz."

Özlem Yıldız'ın bu sözleri "Barışma sinyali" şeklinde yorumlandı. Yaşananlardan sonra barışmaları mümkün mü? Sinan Serter, Özlem Yıldız'ı barışmaya ikna etmiş olabilir mi?

Barışmaları mümkün değil. Sinan Serter boşanma aşaması ve sonrasında garip hareketler yaptı. Birçok kadınla görüntülendi. Özlem zaten geriye dönüp bakan bir insan değil. Onun için bir şey bittiyse bitmiştir. Özlem akıllı bir kızdır. Düzgün bir hayatı var. Uzun süre de onun yanında kimseyi görmeyeceğiz fakat Sinan'ın yanında daha pek çok kadın göreceğiz. Barışma sorusu sorulduğunda da konuyu geçiştirmek için böyle bir cevap verdiğini düşünüyorum. Özlem orada bir cevap verseydi Sinan'a da söz hakkı doğacaktı. O da bir şey söylese konu uzayıp gidecekti. Ebru Şallı ile Harun Tan boşandığında da barışacaklar yönünde haberler çıkmıştı. Barışma sinyalleri veren Ebru'yken, bir süre sonra onu Sinan Akçıl'la gördük. Benzer bir sürprizi de ben Sinan Serter'den bekliyorum.

SEREN İLE CENGİZ'İN REKLAM OYUNU

Seren Serengil'in, eski eşi Cengiz İmren'le çekilen fotoğrafını Instagram hesabından paylaşmasının üzerine, hayranları ikilinin barıştığını zannetti. Serengil 10 yıl önce ayrıldıklarını, İmren'in artık teyzesinin oğlu gibi olduğunu, çiftlik evini dekore etmesine yardım ettiğini belirtip geri dönüşün söz konusu olmadığını açıkladı.

Serengil'in bu açıklamasına rağmen ikiliyi yan yana gören herkes, barışırlarsa çok sevineceklerini belirtti. Çiftlik evinin dekore edilmesi vesilesiyle son günlerde sık sık görüşen ikili arasında yeniden bir yakınlaşma olur mu dersiniz? Serengil'in son ilişkisinin de hüsranla sonuçlanmasından sonra İmren'le arasındaki küllenen aşkın alevlenmesi mümkün mü?

Bu habere çok gülüyorum. Birbirlerinin evini dekore etmeye gelmiş olay. Eski kocası için nasıl teyzemin oğlu gibi diyebiliyor anlayamıyorum. Cengiz'in zevkini en iyi eşi bilir. Seren de eski eşiydi, o yüzden ondan yardım istemesi normal. Ancak işi reklama dönüştürüp bir oyunun içine girmişler. Seren nasıl haber olacağını çok iyi bilir. Cengiz de bir yerlerde sahne olacaktır ya da albüm çıkaracaktır. Bunların bir oyun olduğunu düşünüyorum.

#Sayfa#

ARDA DÜĞÜNDE CEP TELEFONLARINI TOPLATACAK

Yılan hikayesine dönen beraberliklerini 26 Aralık'ta nikah masasına taşıyacak olan Sinem Kobal ile Arda Turan'ın Çırağan Sarayı'ndaki düğünü, şimdiden iştah kabarttı. Yılın nikahı sayesinde reklamını yapmak isteyen organizasyon firmaları, çifte teklif yağdırıyor. Firmalar Kobal ve Turan'a masa süslemesi, alyans, davetiye, havai fişek, ayakkabı, gelinlik, damatlık, nikah şekeri, konuklara dağıtılacak hediyeler, gelin arabası hatta yere serilecek kırmızı halıya kadar her türlü detayı bedava hazırlama teklifi yaptı. Yapılan çılgın teklifler karşısında şoke olan Arda Turan'ın, düğünü bedavaya getirebilecek olmasına rağmen sponsorlara sıcak bakmadığı söyleniyor. Sinem Kobal ile Arda Turan'ın sarayda yapacakları 400 kişilik düğünün, sponsonlar devreye girmediği takdirde yaklaşık 1 milyon liraya mal olacağı konuşuluyor.

Geçtiğimiz hafta nişanlanan Buse Terim- Volkan Bahçekapılı çiftinin nişanı, sponsorlar sayesinde bedavaya gelmişti. Buse Terim, nişanından tüm detayların fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşarak, firmaların reklamını yapmıştı. Pek çok çiftin havada kapacağı bu teklife Arda Turan'ın sıcak bakmamasının nedeni Bayrampaşalı olması mı?

Bayrampaşalı olması bir, ikincisi ise böyle bir şeye ihtiyacı olmaması. Kendi egemenliği dışında olacak şeylere kesinlikle tahammülü yok Arda'nın. Sponsorlar biz senin düğününü yapalım ama sen karşılığında hiçbir şey yapma diyecek değiller ya, karşılığında bir şeyler yapmaya mecbursun. Kimse kimseye durduk yere dünyanın parasını dökmez. Fotoğraf paylaşılmasını ya da röportaj verilmesini isteyeceklerdir. Zaten deli gibi para kazanan bir insan, ihtiyacı yok böyle bir şeye. Yurt dışında da sponsorlar ünlü isimlere böyle teklifler yapıyor. Ancak bizim sponsorlar gibi cimri değiller. Bizde her detayı başka sponsor yapmak istiyor, orada ise bir sponsor çıkıp düğünün her şeyini biz üstleniyoruz diyor. Arda'nın düğününü yapmak için en az on tane sponsora ihtiyaç var. Adam o sponsorların hangi biriyle uğraşacak. Ne kimseye gebe kalmak ne de kimsenin ona bir şey yaptırmasını istiyor. Arda magazin basınını o kadar iyi çözdü ki, şimdiden söylüyorum, 26 Aralık günü herkes için kabus gibi geçecek. Nereden, nasıl haber çıktığını bildiği için, çok kontrollü yönetecek bu düğünü. Onun paylaşacağı fotoğraf dışında doğru düzgün fotoğraf sızmayacak dışarıya. Bu işi o kadar düzgün yapacak ki, herkes şok olacak. Haber illa ki olacak ancak düğünün fotoğrafları konusunda çok titiz davranacak. Cem Yılmaz da çok özenli davranmıştı ancak içeriden fotoğraflar sızmıştı. Arda ile Sinem'in düğününde ise bunun bile olmayacağını düşünüyorum. Arda'nın düğünde cep telefonlarını bile toplatabileceğe ihtimal veriyorum.

#Sayfa#

BOŞANMA HABERLERİNİ REKLAM İÇİN KENDİSİ ÇIKARTTI

Fethi Pekin'le 24 saat evli kalarak boşanma rekortmeni olan Hande Ataizi'nin ikinci evliliğinin de çatırdadığı iddia edildi. Ataizi, 2.5 yıl aşk yaşadığı ABD'li Benjamin Harvey ile Eylül 2012'de Şile'de yapılan kır düğünüyle dünya evine girmişti. Düğün sonrası geçtiğimiz aylarda çıkan kavga haberleriyle de magazin gündemini meşgul eden Ataizi ve Harvey arasında buzların hala erimediği öğrenildi. Yakın çevresinden edinilen bilgiye göre çift, şiddetli geçimsizlikten dolayı boşanma kararı aldı. İkilinin evlerini de ayırdığı konuşulurken, Ataizi'nin avukatlarına talimat verdiği ve en kısa sürede boşanmak istediği öğrenildi. Ataizi, 'boşanıyor' haberinin ardından, "Boşanma gibi bir şey söz konusu değil, her şey yolunda. Benjamin Harvey ile birlikteyiz ve evleri ayırmadık. Nereden çıkartıyorlar böyle saçma haberleri anlamış değilim. Benim avukatım da yok. Hatta birazdan eşimle birlikte yemeğe çıkıyoruz. Benim kimseden gizlim saklım yok" açıklamasını yaptı.

Bu açıklamaya rağmen çiftin sık sık kavga haberleriyle gündeme gelmesi de kafaları karıştırıyor. Ataizi'nin bu birlikteliği de hüsranla mı sonuçlanacak? "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz" yorumlarının haklılık payı var mı?

Hande ne zaman bir projeye başlayacak olsa öncesinde böyle haberlerle gündeme geliyor. Hande, eski gazino döneminin son assolistleri gibi. Bir ara ortadan kaybolur, yeni projesi olacağı zaman ortaya çıkar. Zamanında pencereye sıkışmış birisinden bahsediyoruz. Bu boşanma haberlerini de kendisi çıkartmıştır. Bu evliliğin dikiş tutmayacağını daha önce de söylemiştim. Evliliğinin ömür boyu sürmesini ve mutlu olmasını dilerim. Kimsenin ayrılmasını ve boşanmasını kesinlikle istemem. Fakat bu çiftin evliliğinin arkasında başka bir neden olduğunu düşünüyorum. İnşallah beni yalancı çıkartırlar ve evlilikleri sürer. Şu anda boşanmaları beni bile şok eder. En az 1-2 yıl sürer diye düşünüyorum.

#Sayfa#

BEBEK Mİ GELİYOR?

Malkoç Süalp ile evlendikten sonra kabuğuna çekilen Bade İşçil, Nişantaşı'nda görüntülendi. Kilo aldığı gözlenen İşçil, hamile olup olmadığı sorulunca, "Çok acelem var sonra konuşuruz" diyerek uzaklaştı.

Tanışmalarından kısa bir süre sonra nikah masasına oturan çiftten, yakında bebek müjdesi alır mıyız? Sizin kulağınıza gelen bir duyum var mı bu konuda?

Bade çocuk istiyordu. Arkadaşları da çocuk istediğini söylüyordu. Kilolarının bir diğer nedeni de rahatlık olabilir. Şu sıralar dizi ve film projesi yok. Bir de Bade sporu bırakmış. Eskisi kadar yapmıyormuş. Kilometrelerce yürüyen, bu yüzden reklam filmi bile çeken birisiydi. Eskisi kadar spor yapmamasının nedeni ya hamile olmasıdır ya da gerçekten rahatlıktır. Abur cubura da dadandıysa kilo alması normaldir.

SERT MİZACININ ALTINDA ÇOK DUYGUSAL BİR İNSAN YATIYOR

Kenan İmirzalıoğlu evinin bulunduğu Cihangir'in de Karadayısı oldu. Daha önce semtteki bir okula gizlice 20 bin liralık yardımda bulunan oyuncunun semtteki camilerin de kapısını çalıp "Bir eksiğiniz var mı?" diye sorduğu öğrenildi. Cami imamlarını sık sık ziyaret eden İmirzalıoğlu'nun çevredeki yardıma muhtaç insanları da imamlardan öğrendiği ve onlara ulaştığı ortaya çıktı. Semtte oturan ve maddi durumu iyi olmayan birçok çocuğun eğitimine destek veren İmirzalıoğlu, geçtiğimiz günlerde de yine Cihangir'de oturan bir vatandaşın yardımına koştu. Oyuncu, beyin kanaması geçirdiği için zor günler geçiren vatandaşın 6 aylık kirasını evine gönderdi. Bununla yetinmeyen Kenan İmirzalıoğlu, bir de vatandaşa evinin ihtiyaçlarını karşılama sözü verdi. Tek şart olarak bunun gizli kalmasını istediğini söyleyen İmirzalıoğlu'nun yardımsever kişiliğini Cihangir'de duymayan kalmadı. Oyuncu, yaptıklarını gizlemeye çalışsa da bütün mahalle onun yardımseverliğini konuşuyor.

Kenan İmirzalığlu, pek çok meslektaşının aksine kazandığı parayı çarçur etmek yerine kendini insanlara yardıma adadı. İmirzalıoğlu'nun bu takdire şayan hareketi, meslektaşlarına örnek olur mu? Yardıma muhtaç insanların imdadına koşan başka ünlülerimiz var mı?

Kenan'ın ilk tanıştığı gazetecilerden biri benim. Uzun bir süredir görüşemedik ama takip ettiğim kadarıyla örnek bir insan. Bir oyuncunun çok başarılı olması için biraz da kendini oynuyor olması lazım. Kenan'ın canlandırdığı karakterlere kendi kişiliğinden de birçok şey kattığını düşünüyorum. Aslında o sert mizacının ardında çok duygusal ve iyi bir insan yatıyor. Ailesine olan düşkünlüğü de malum. Merhametliliği, duygusallığı onu insanlara yardım etmeye itiyor. İnançları da kuvvetli bir insan. Mütevazılığından ve efendiliğinden dolayı yaptığı yardımları açıklamıyor. Keşke bazı şeyleri bilsek ve daha fazla yazsak da herkese örnek olsa. Bu yaptığı iyilikler ortaya çıktığı için de mutsuz olmuştur. Öyle bir insan işte Kenan. Belki Kenan gibi başka ünlülerimiz de vardır ama mümkün olduğunca bunları saklamaya gayret ediyorlar.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Özedincik, Haftanın Magazin Olaylarını Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement