Hakan Özgül, MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Hakan Özgül, MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Hakan Özgül, MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

MHP Saray Eski İlçe Başkanı Hakan Özgül, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

13.02.2015 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Saray Eski İlçe Başkanı Hakan Özgül, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

MHP Tekirdağ İl Başkanlığı'nda, MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan ve ilçe başkanları katılımıyla adaylığını duyuran Hakan Özgül, MHP'nin en alt kademelerinden bu günlere gelmenin heyecanını yaşadığını belirtti.

Bölge insanının ve Türk kadınını sıkıntılarını yakından takip ettiğini belirten Hakan Özgül, bölgede iş adamlığı ve esnaflık yaptığını ifade ederek, "Yaşanan sürece yardım edebilecek, bilgi birikimimizle yardımcı olabilmek adına aday adayı olduk. Bu süreçte dilimiz döndüğü sürece vatandaşımızın karşısına çıkacağız, sıkıntıları dinleyip çözüm arayacağız. Tekirdağ'ımızın sıkıntılarını biliyorum. Ben çiftçi bir ailenin çocuğu olduğum için çiftçilerin sıkıntısını biliyorum. Yine sosyal yaşantımdan memurun, emeklinin halini en iyi bilenlerdenim. Türk kadınının sıkıntılarını en iyi bilenlerdenim. 1919 doğumlu annem ve eşimden dolayı kadınların değerinin bilincindeyim. Cumhuriyetin ilk yıllarından bugüne kadar kadınların sıkıntılarını dile getirecek bilgi birikimine sahibim. İş hayatımdan dolayı da işçilerin sıkıntılarını biliyorum. Her gün sokağa çıktığımızda göz göze geldiğimiz emeklilerin sıkıntılarını en iyi bilenlerdenim. Dolayısıyla halkın içerisinden, halkın sıkıntılarını dile getirebilecek bilgi ve birikime sahibim. Milliyetçi Hareket Partisi'nin en küçük kademesinden gelip ömrümüzü verdiğimiz partiden milletvekili aday adayı olmak bile bizim için büyük bir gururdur. 20 yıldır Saray ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisinin tüm kademelerinde görev aldım. 2011 seçimlerinde 4. sıra milletvekili aday adayıydım. Milletimin olduğu kadar partimin de sıkıntılarını biliyorum" dedi.

Toplantı basın mensuplarının sorularının cevaplanması ile son buldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hakan Özgül, MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement