Hakim Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Hakim Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gaziantep 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde, aracının park halindeki bir TIR’ın dorsesine arkadan çarpması sonucu hayatını kaybeden Gaziantep 3. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Hasan Şahingöz, adliye önünde düzenlenen törenle gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

16.01.2015 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde, aracının park halindeki bir TIR'ın dorsesine arkadan çarpması sonucu hayatını kaybeden Gaziantep 3. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Hasan Şahingöz, adliye önünde düzenlenen törenle gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine Gaziantep Valisi Erdal Ata, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Bayır, Tugay Komutanı Tuğgeneral Cemalettin Doğan, Gaziantep 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Songül Akkuş, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, savcılar, hakimler, avukatlar ve adliye personeli katıldı. Cenaze töreninde, Hakim Hasan Şahingöz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun ardından Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Bayır bir konuşma yaptı. Bayır, "Gaziantep 3. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Hasan Şahingöz 16 Ocak Cuma günü meydana gelen elim bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrılmıştır. Merhum Hasan Şahingöz, 19 Ağustos 2013 tarihinde Aydın Adliyesi'nden Gaziantep Adliyesi'ne atanmıştır. Gaziantep Adliyesi'nde 3 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görev yapmış olup, çalıştığı süre zarfında güler yüzlü, kibar, nazik biri olarak tanımış olduk. Gerek adliye çalışma ortamındaki uyumu, gerekse meslekteki başarısı, kalbinin temizliği ve iyi niyetli bir insan olması sıfatları göz önüne alındığında, yargı camiası ve Gaziantep Adliyesi değerli bir hakimini kaybetmiştir. Acımız büyüktür. Acımızı tarif etmek mümkün değildir. Hepimizin sevgisini kazanan meslektaşımızın acı ve üzüntüsünü yaşamaktayız. Merhum meslektaşıma Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum" dedi.

Gaziantep 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Songül Akkuş ise konuşmasında, "Gaziantep 3. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Hasan Şahingöz, maalesef geçirmiş olduğu elim bir trafik azası sonucu aramızdan ayrılmıştır. Gaziantep 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve heyetimizin bir üyesi olarak, bizim acımız daha fazla ve daha büyüktür. Kendisiyle çalıştığımız süre içerisinde uyumlu bir tavır göstermesi, hoşgörülü tutum ve davranışı, güler yüzlü olması nedeniyle kendisiyle çok olumlu ve verimli bir çalışma dönemi geçirdik. Görevini aksatmadan ifa ederken çalışma hayatında gösterdiği uyumlu tutum ve davranışlarından dolayı, elbetteki genç meslektaşlarımıza da örnek olmuştur. Değerli meslektaşımın bu şekilde elim bir kazayla aramızdan ayrılmasından dolayı gerek şahsım gerekse değerli meslektaşlarım tarif edilemez büyük bir acı içerisindedir. Bu şekilde aramızdan ayrılarak ebedi hayata intikal eden değerli meslektaşım merhum Hasan Şahingöz'e cenabı Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm yargı camiasına da başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" şeklinde konuşarak yaşadıkları üzüntüyü dile getirdi.

Yapılan konuşmaların ardından dualar okundu. Türk bayrağına sarılı tabut, meslektaşlarının omzunda cenaze aracına konuldu. Meslektaşları, Hasan Şahingöz'ün tabutunu gözyaşları içinde uğurladı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hakim Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement