Hakkari'nin Kurtuluşu Törenlerle Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Hakkari'nin Kurtuluşu Törenlerle Kutlandı

Hakkari\'nin Kurtuluşu Törenlerle Kutlandı

Hakkari Valiliği önünde bulunan Atatürk anıtına çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törenlere, Hakkari Valisi Necmettin Kalkan, Belediye Başkan Vekili Nurullah Çiftçi, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

22.04.2014 12:54

Hakkari Valiliği önünde bulunan Atatürk anıtına çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törenlere, Hakkari Valisi Necmettin Kalkan, Belediye Başkan Vekili Nurullah Çiftçi, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı. Törende, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Hakkari'nin kurtuluşu ile ilgili gönderdiği mesajlar okundu.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı törende, günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Öğrencilerin şiir okumasıyla devam eden törenler, Hakkari Ticaret Meslek Lisesi'nin folklor gösterisi ve askeri bando eşliğindeki geçit töreniyle son buldu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'nin Kurtuluşu Törenlerle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement