Hakkari Şemdinli'de PKK'lıların Öldürdüğü Kamyon Şoförünün Ailesine Vali Toprak'tan Taziye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Hakkari Şemdinli'de PKK'lıların Öldürdüğü Kamyon Şoförünün Ailesine Vali Toprak'tan Taziye Ziyareti

Hakkari Şemdinli\'de PKK\'lıların Öldürdüğü Kamyon Şoförünün Ailesine Vali Toprak\'tan Taziye Ziyareti

Şemdinli'de PKK'lıların öldürdüğü kamyon şoförünün ailesine Vali Toprak'tan taziye ziyaretiHAKKARİ Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Şemdinli İlçesi'nde yol kesen PKK'lılar tarafından öldürülen 3 çocuk babası Zahir Eri'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

16.06.2016 17:19

Şemdinli'de PKK'lıların öldürdüğü kamyon şoförünün ailesine Vali Toprak'tan taziye ziyareti

HAKKARİ Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Şemdinli İlçesi'nde yol kesen PKK'lılar tarafından öldürülen 3 çocuk babası Zahir Eri'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Taziye ziyareti sırasında Er'in küçük kardeşi Zeki Er, PKK terör örgütüne tepki gösterdi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi'nden Aktütün Jandarma Karakoluna kömür taşırken dün yol kesen bir grup PKK'lı tarafından aracından indirilip öldürülen 35 yaşındaki 3 çocuk babası Zahir Er, dün akşam saatlerinde Hakkari'nin Karşıyaka Mahallesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi. Aynı mahallede bulunan camide de taziye kuruldu. Acılı aileyi bugün Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Otal, Hakkari il Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Demiray Demirci ve Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.

VALİ TOPRAK BABAYA SARILARAK TESELLİ ETTİ

Duaların okunduğu taziyede baba Yusuf Er, gözyaşlarını tutumazken Vali Toprak acılı babaya sarılarak teselli etmeye çalıştı. Vali Toprak, ailenin acılarını paylaştıklarını belirterek her türlü desteği vereceklerini belirterek, "İnşalah mekanı cennet olur. Ailesine ve sizlere Allah sabır versin. Söylenecek bir şey yok. Ekmeğinin peşinden koşan bir kardeşimizi kalleşçe şehit ettiler. Artık bundan sonra kardeşimize dualarımızı göndereceğiz. Mekanı cennet olsun" dedi.

KARDEŞİ PKK'YA TEPKİ GÖSTERDİ

Öldürülen Zahir Er'in kardeşi Zeki Er de terör örgütü PKK'ya tepki gösterdi. Er, örgüt ve uzantılarını istemediklerini belirterek şöyle konuştu:

"İnşallah abimin kanı da yerde kalmayacak. Bugüne kadar nasıl devletmiizle beraber olduysak, bundan sonra da canla başla beraber olacağız. Biz, İsrail suyundan gelen, aramıza sızan Kürtleri istemiyoruz. Ne terör örgütünü ne de yandaşlarını burada istemiyoruz. Benim abimin hiç bir suçu yoktu. Benim abim sadece kendi ekmeği için, çocukları ve geçimini sağlamak için orda bulunuyordu. Hiç bir dine, hiç bir vicdana sığmaz kalkıp da silahsız, savunmasız bir insanı aracından çıkarıp kurşuna dizmek. Bunu İsrail bile yapmaz. Herkez bilsin ki, bugüne kadar abimle beraber nasıl devletimizle birlikte olmuşsak, bundan sonra da öyle olacağız"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari Şemdinli'de PKK'lıların Öldürdüğü Kamyon Şoförünün Ailesine Vali Toprak'tan Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement