Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen, "Güvenlik Korucusu camiası olarak referandumda 'Evet' diyerek şer odaklarına Osmanlı tokadını indireceğiz.

24.02.2017 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen, "Güvenlik Korucusu camiası olarak referandumda 'Evet' diyerek şer odaklarına Osmanlı tokadını indireceğiz." dedi.

Başkan Sözen, İl Kültür Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, halk oylamasında evet oyu kullanacaklarını söyledi.

Çeşitli propagandalarla korucuların motivasyonunun bozulmak istendiğini vurgulayan Sözen, yaptıkları çalışmalarla koruculuk sisteminden geçici ve köy ibarelerinin çıkarılmasını sağladıklarını anımsattı.

"Bu mesele haçlı ile hilalin meselesidir"

Güvenlik korucuları olarak devletin ve milletin yanında olacaklarını dile getiren Sözen, şöyle konuştu:

"Önümüzdeki günlerde zor ve zahmetli bir referandum süreci var. Bu mesele sadece bir Recep Tayyip Erdoğan meselesi değildir ya da bir AK Parti, MHP meselesi değildir. Bu mesele bir memleket, bir vatan savunması meselesidir. Bu mesele Çanakkale'de o çarık giydiği halde çok zor şartlarda vatanını savunan atalarımıza karşı diz çökenlerle bu ülkede barınmak isteyen ve bu ülkeyi asla başkalarına teslim etmeyeceklerin meselesidir. Bu mesele haçlı ile hilalin meselesidir. Güvenlik korucusu camiası olarak referandumda 'Evet' diyerek şer odaklarına Osmanlı tokadını indireceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement