Hande Yener Turgutlu'da Konser Verdi - Son Dakika
Güncel

Hande Yener Turgutlu'da Konser Verdi

Hande Yener Turgutlu\'da Konser Verdi

Turgutlu Belediyesinin düzenlediği Kurtuluş Şenliklerinin 7. ve son gününde Türkiye'nin sevilen pop müzik şarkıcılarından Hande Yener konser verdi.

08.09.2014 11:25  Güncelleme: 13:44

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde düşman işgalinden kurtuluşun 92'nci yıldönümü kutlamaları kapsamında, Turgutlu Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtuluş Şenlikleri'nin 7'nci ve son gününde Türkiye'nin sevilen pop müzik şarkıcılarından Hande Yener konser verdi.

Turgutlu'da düşman işgalinden kurtuluşun 92'nci yıldönümü kutlamaları kapsamında sahneye çıkan Hande Yener, konserinde 'Ya ya ya' ve 'Bodrum' şarkılarının da yer aldığı, eski ve yeni albümündeki parçalara yer verdi. Hande Yener, 50'nci Yıl Alanı'nı dolduran binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Konseri MHP'li Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve yaklaşık 5 bin kişi izledi. Televizyon sunucusu Ece Erken de Turgutlu'ya gelerek gecenin sunuculuğunu yaptı.

Diz üstüne kadar siyah çizmesi ve mini şortuyla sahneye çıkan Hande Yener, şarkıları ve danslarıyla hayranlarını coşturdu. Yaklaşık 2 saat süren konsere ünlü sanatçının dansçıları sahne şovlarıyla renk katarken, hayranları da hep bir ağızdan söyledikleri şarkılarla eşlik etti. Kurtuluş etkinliklerini coşkuyla sürdürdüklerini kaydeden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Hande Yener'i misafir etmekten duydukları mutluluğu belirterek coşkunun ilerleyen yıllarda da devam etmesini diledi. Başkan Şirin daha sonra Yener'e çiçek ve Turgutlu'ya özgü bitkisel ürünlerden oluşan bir kutu hediye etti. Hande Yener de gördüğü ilgi karşısında çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Sanatçı Hande Yener, ilk 3 şarkısını seslendirdikten sonra gazetecilere çekim yasağı getirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hande Yener Turgutlu'da Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement