"Her Köyün Özelliğine Göre Proje Üreteceğiz" - Son Dakika
Yerel

"Her Köyün Özelliğine Göre Proje Üreteceğiz"

"Her Köyün Özelliğine Göre Proje Üreteceğiz"

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Harmandar, Dalaman'ın köylerini ziyaret etti.

25.02.2014 14:54  Güncelleme: 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, Dalaman'ın köylerini ziyaret etti. Harmandar, Ak Parti Dalaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Camuzcuoglu ve partililerle birlikte Dalaman'ın köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Harmandar ve partililerin ziyaret ettiği köyler arasında Gürleyik, Narlı, Taşbaşı, Elcik, Kızılkaya, Kayadibi, Sabunlu yer aldı. Gittiği her köyde davul ve zurnalarla karşılanan Harmandar'a köylüler büyük ilgi gösterdi. Gördüğü ilgiden oldukça memnun kalan Harmandar Dalaman'ın köylerinin en büyük sorunun yol olduğunu söyleyerek, "Yol problemini inşallah bizim dönemimizde çözeceğiz. Muğla genelinde her köyün özelliğine göre yeni projeler üreterek kalkınmayı hızlandıracağız" dedi.

"YOLLAR KARAYOLU STANDARTINDA OLACAK"

Harmandar, özellikle Dalaman, Acıpayam yolunda çalışma yapılması gerektiğini ifade etti. Harmandar, "Köy yollarımızın kara yolu standardında olması gerekiyor. Köylerimize gelirken yolların durumunu gördük. Yeniden elden geçirilmesi gerekiyor" dedi.

"KÖYLERE TURİST ÇEKİLMELİ"

Harmandar Muğla'daki tüm köylerin turizm için elverişli olduğunu söyledi. Harmandar, "Köylerimizde birçok turizm faaliyeti yapılabilir. Bunun için yeteri kadar malzeme ve kaynağımız var. Ancak bu potansiyelin harekete geçirilerek köylerimizin de turizm pastasından pay almasını sağlamalıyız. Köylerimizde doğasıyla, ürünleriyle birçok zenginliğimiz var. Bu bölgelere turist getirmemek için hiçbir neden yok" dedi.

"DALAMAN YAT LİMANI PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ"

Harmandar Dalaman'da yapılması planlanan yat limanı projesinin yıllardır hayata geçirilmediğini belirtti. Harmandar, "Dalaman bölgemizde yat limanı yapılması için projeler bir türlü hayata geçirilmemiştir. Biz kendi dönemimizde bu projeye her türlü desteğe vermeye hazırız. Bölgenin kalkınması ve canlılık kazanması için her türlü projeyi değerlendireceğiz" şeklinde konuştu.

"HİZMET YAPACAK DONANIMA SAHİP OLMAYANLAR MUĞLA'YA 5 YIL DAHA KAYBETTİREBİLİR"

Muğla'ya ve ilçelerine yakışır hizmetleri yapabilecek donanımlara sahip olduklarını aktaran Harmandar, "Bu donanımlardan yoksun olanlar Muğla'ya bir 5 yıl daha kaybettirebilir. Bütün sorumluluklarımızı yerine getirmek adına insanlarımızla buluşuyoruz. Onlarda bu konuda desteklerini esirgemiyorlar. Biliyoruz ki Muğla, hak ettiği marka şehir olma yolunda önümüzdeki 5 yıl içerisinde büyük adımlar atarak ilerleyecek. Bizim adalet ve kalkınma noktasında ki hedeflerimiz kalkınma ile daha hızlı bir şekilde şaha kalkacaktır ve hak ettiği yere bu şehir ulaşacaktır. Bu anlamda halkımızın bilinci bizi mutlu ediyor. Sonucunda hayırlı olacağından eminiz. Gittiğimiz her yerde halkımıza yaptığımız dua şu, hayırlı olan, hayır getirecek olan ve hizmetkar olan kazansın. Bu anlamda insanlarımızda bu duaya amin diyorlar. Umut ediyoruz ki bu hizmetler 5 yıl içerisinde en kısa ve en güzel şekilde halkımızın ayaklarına gelecektir" şeklinde konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Her Köyün Özelliğine Göre Proje Üreteceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement