Hasan Ferit Gedik Davası Öncesi Güvenlik Önlemi - Son Dakika
Güncel

Hasan Ferit Gedik Davası Öncesi Güvenlik Önlemi

Maltepe Gülsuyu’nda Hasan Ferit Gedik’in ölümü ve çok sayıda kişinin yaralanmasına ilişkin Anadolu Adalet Sarayı’nda görülecek duruşma öncesi polis geniş güvenlik önlemi aldı.

04.03.2015 11:24

Maltepe Gülsuyu'nda Hasan Ferit Gedik'in ölümü ve çok sayıda kişinin yaralanmasına ilişkin Anadolu Adalet Sarayı'nda görülecek duruşma öncesi polis geniş güvenlik önlemi aldı.

Maltepe Gülsuyu'nda Hasan Ferit Gedik'in ölümü ve çok sayıda kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olaya ilişkin açılan davanın 6'ncı duruşması bugün Kartal bulunan Anadolu Adliyesi'nde görülecek. Polis duruşma öncesi Anadolu Adalet Sarayı'nda Taksim Dayanışması'nın çağrısı üzerine toplanan gruba karşı yoğun güvenlik önlemi aldı. Herhangi bir taşkınlığa karşı çevik kuvvet polisi hazır bulunurken, adalet sarayının önünde barikatlarla önlem alındı. Hasan Ferit Gedik'in fotoğrafının bulunduğu pankart açan grup, çeşitli slogan attı. Grup üyelerinin bazıları ise gitar ve saz eşliğinde şarkı söyledi. Grup polisin güvenlik amaçlı kurduğu barikatları dev posterle kapladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hasan Ferit Gedik Davası Öncesi Güvenlik Önlemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement