Ereğli'de Hastane Yolunda Kaza: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ereğli'de Hastane Yolunda Kaza: 3 Yaralı

Ereğli\'de Hastane Yolunda Kaza: 3 Yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, oğlunu hastaneye götüren Ersin Yiğitoğlu'nun kontrolünden çıkan otomobil elektrik direğine çarpınca 3 kişi yaralandı.

12.04.2014 16:49  Güncelleme: 16:55

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde 1 yaşındaki oğlunu hastaneye götüren sürücü 20 yaşındaki Ersin Yiğitoğlu'nun kontrolünden çıkan otomobil elektrik direğine çarptı. Kazada, sürücünün oğlu, eşi ve babası yaralandı.

Kaza, saat 13.00 sıralarında Devrek Yolu Caddesi'nde meydana geldi. Rahatsızlanan oğlunu hastaneye götürmek isteyen Ersin Yiğitoğlu'nun kullandığı 67 LY 811 plakalı otomobil, yağmurun da etkisiyle kontrolden çıkarak kaldırıma çıkıp elektrik direğine çarptı. Sürücünün yara almadan kurtulduğu kazada oğlu Yiğit, eşi 22 yaşındaki Sebahat ve babası 47 yaşındaki Bayram Yiğitoğlu yaralandı.

Sağlık görevlileri yaralılara müdahale ederken, sürücü Ersin Yiğitoğlu ve hafif yaralı olan babası Bayram Yiğitoğlu, basın mensuplarına tepki gösterdi. Bir muhabire yumrukla vuran sürücüyü polis ekipleri güçlükle sakinleştirerek ekip aracına bindirdi.

Yaralılar, daha sonra ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ereğli'de Hastane Yolunda Kaza: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement