Hastaneden Firar Eden Organize Suç Örgütü Lideri Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Hastaneden Firar Eden Organize Suç Örgütü Lideri Yakalandı

Kocaeli'de tedavi için götürüldüğü hastaneden adamlarının yardımıyla firar eden organize suç örgütü lideri, Sakarya'da polisin yaptığı yol kontrollerinde adamlarıyla birlikte yakalandı.

02.07.2016 13:46  Güncelleme: 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de tutuklu bulunduğu Kandıra Cezaevinden tedavi amaçlı SEKA Devlet Hastanesine getirilen organize suç örgütü lideri Arif Ö., adamlarının yardımlarıyla firar ettikten sonra, Sakarya'nın Hendek ilçesinde Hendek İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı yol kontrolleri sırasında adamlarıyla birlikte yakalanarak, gözaltına alındı.

PANTOLONUNDA BULUNAN ÇİME LEKESİNDEN ŞÜPHELENDİ

Hendek polisi, rutin yapmış olduğu yol kontrolleri sırasında durdurduğu otomobilde hareketlerinden ve pantolonlarında bulunan çimen lekelerinden şüphelendiği Arif Ö.'ye üst araması yapmak istedi.

ADAMLARINA POLİS VURUN DİYE EMİR VERDİ

Karşı koyması sonucu polis ekiplerince etkisiz hale getirilen Arif Ö., adamlarından polisleri vurmasını isteyerek, "Oğlum siz nasıl arkadaşsınız. Bana sahip çıksanıza vursanıza onları" ifadelerini kullandı.

Hastaneden Firar Eden Organize Suç Örgütü Lideri Yakalandı

KESİNLEŞMİŞ 270 YIL HAPİS CEZASI VAR

Polisin durdurduğu otomobilde bulunan Arif Ö. ile birlikte Serkan S., Niyazi A., Engin K., Murat E. isimli şahıslar gözaltına alınarak, Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Burada yapılan sorguda Arif Ö.'nün kesinleşmiş 270 yıl hapis cezası bulunduğu öğrenildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan şahıslar, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Hendek polisini dikkati ve başarısından dolayı tebrik etti.

Hastaneden Firar Eden Organize Suç Örgütü Lideri Yakalandı

Hastaneden Firar Eden Organize Suç Örgütü Lideri Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hastaneden Firar Eden Organize Suç Örgütü Lideri Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Vatandaş: O beğenmediğiniz İran bu ve bunun gibi mahlukları direk olarak asıyor. 84 0 Yanıtla
  • diyarlı: bu gibi nsanların toplumda yeri olmasın yine ankaraya gelecek insanları rahatsız edecekti yeri cok iyidir ama cezaevinde kostebek var adamın hastaneye gitigini kim biliyo idareden başka 27 0 Yanıtla
  • ÖMER: ORGANİZE MİS SUÇ ÖRGÜTÜYMUS BİLME NE İMİŞ TABİKİ EN BAŞTA VATAN HAİNLERİ Nİ İDAM. EDİN DAHA NEYİ BEKLİYORSUNUZ .İPTEN VİNCTE SALANDİRMAK ÇAĞ DİŞİ FALAN DİYEN VARSA ABD ZEHİRLİ İĞNE MODELİ DE OLABİLİR. 10 0 Yanıtla

Advertisement