Hastaneye Giderken Hastanelik Oldu - Son Dakika
Yerel

Hastaneye Giderken Hastanelik Oldu

Torbalı ilçesinde, Ersin Kabak idaresindeki 45 VU 502 plakalı araç ile annesi Emine Kabak’ı Torbalı Devlet Hastanesi’ne götürmek isterken yoldaki kanalizasyon çukuruna düştü.

16.06.2014 16:27

Torbalı ilçesinde, Ersin Kabak idaresindeki 45 VU 502 plakalı araç ile annesi Emine Kabak'ı Torbalı Devlet Hastanesi'ne götürmek isterken yoldaki kanalizasyon çukuruna düştü.

Cumhuriyet Mahallesi Barış Yapı Sitesi önünde meydana gelen olayda Emine Kabak, başından yaralandı. Hastaneye giderken yaşadığı kaza sonucunda yeniden hastanelik olan kadın, yol kenarında acılar içerisinde sağlık ekibinin gelmesini bekledi. Üzerindeki şoku atlatmaya çalışan kadın, 112 Acil Sağlık ekibi tarafından Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan Kabak'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kazayı yara almadan atlatan sürücü Ersin Kabak,  "Annemi Torbalı Devlet Hastanesi'ne tedaviye götürüyordum. Aniden önüne çıkan çukura düştük. Annem kafasını torpidoya vurdu ve ayaklarında büyük bir acı hissetti. Hastaneye giderken hastanelik olduk. Bunun sorumlusu kimse bir an önce bulunsun ve cezasını çeksin" dedi.

Araçların geçtiği yolda açık halde bırakılan çukura düşen otomobil çekiciyle çıkarıldı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hastaneye Giderken Hastanelik Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement