Hatay'da 75. Yıl Defilesi - Son Dakika
Yerel

Hatay'da 75. Yıl Defilesi

Hatay\'da 75. Yıl Defilesi

Antakya Yıldız-Selahattin Mıstıkoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan ve, Hatay’ın medeniyetler yolundaki akışını anlatan ‘Hatay temalı kreasyon defilesi’ 30. Hatay Festivali kapsamında halkın beğenisine sunuldu.

21.07.2014 18:54

Antakya Yıldız-Selahattin Mıstıkoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan ve, Hatay'ın medeniyetler yolundaki akışını anlatan 'Hatay temalı kreasyon defilesi' 30. Hatay Festivali kapsamında halkın beğenisine sunuldu.

Kız Meslek Lisesi öğrencileri tarafından Gerçekleştirilen defilede Antakya'ya özgü 'Cimem, Soteria, Attün, Portakal çiçeği ve Medeniyetlerin kardeşliği' gibi konuların üzerinde işlendiği birbirinden farklı ve değerli elbiseler defileye katılanların beğenisine sunuldu. Öğrencilerin bir yıllık emeklerinin karşılığı olarak ortaya çıkan birbirinden farklı 19 elbise podyuma çıkan mankenlerin üzerinde beğeniye sunuldu.

30. Hatay Festivali kapsamında podyuma çıkan mankenleri izleyenler arasında Hatay Vali Yardımcısı Volkan Köksal, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz'in eşi Zehra Lekesiz, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve eşi Nazan Savaş ile çok sayıda vatandaş katıldı. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hatay'da 75. Yıl Defilesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement