Hatay'da Güvenlik Önlemleri - Son Dakika
Güncel

Hatay'da Güvenlik Önlemleri

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Hatay Valisi Ercan Topaca'nın kitap mağazasındaki alışverişi Hatay Valisi Ercan Topaca'nın açıklaması Hatay Valisi Ercan Topaca, kentin, alışveriş merkezlerinin güvenli olduğunu, vatandaşların günlük hayatlarını huzur içinde sürdürmelerini istediklerini söyledi.

29.03.2016 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Hatay Valisi Ercan Topaca'nın kitap mağazasındaki alışverişi

Hatay Valisi Ercan Topaca'nın açıklaması Hatay Valisi Ercan Topaca, kentin, alışveriş merkezlerinin güvenli olduğunu, vatandaşların günlük hayatlarını huzur içinde sürdürmelerini istediklerini söyledi.

Antakya'da bir alışveriş merkezinde güvenlik güçlerinin aldığı güvenlik önlemlerini yerinde inceleyen Vali Topaca, alışveriş merkezlerindeki işletme sahipleriyle sohbet etti.

Topaca, burada gazetecilere açıklamalarda vatandaşın huzuru, güvenliğinin yerinde ve bir sıkıntısının olmadığını belirtti.

Kent genelinde her türlü güvenlik önlemlerini aldıklarının altını çizen Topaca, şöyle devam etti:

"Alışveriş merkezlerinde araç, kişi giriş ve çıkışlarında ciddi bir kontrolden geçiriyoruz. Yaklaşık hafta içi 15 bin kişi hafta sonu 25-30 civarında insanın girip çıktığı yerler, yaklaşıkta bin kişi civarında çalışanı var. Buralarda riskli bir durum olmaması için alışveriş merkezinin yönetimi ile birlikte emniyetimiz gerekli güvenlik tedbirlerini alıyor. Yapılan kontroller ve alınan tedbirler vatandaşlarımızın güvenliğini daha iyi sağlamak içindir. Bu güvenlik tedbirleri bir risk olduğu için değil, riski dağıtmak, oluşmasını engellemek için yapılıyor. Şunu rahatça söyleyebiliriz ki vatandaşlarımız hiç çekinmeden gelsinler, alışverişlerini yapsınlar, yemeklerini yesinler, eğlence mekanlarını ziyaret etsinler. Bu konuda biz rahatız, vatandaşlarımızın da rahat olmasını istiyoruz. Buradaki canlılık ve hareket bitsin istemiyoruz. Bizim kentimiz güvenlidir. Alışveriş merkezlerimiz güvenlidir. Vatandaşlarımızın günlük hayatlarını huzur içinde sürdürmelerini istirham ediyoruz."

Vali Topaca'nın incelemelerine İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ ve alışveriş merkezi yöneticileri eşlik etti.

Hatay\'da Güvenlik Önlemleri
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hatay'da Güvenlik Önlemleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement