Hatay'da Kutlu Doğum Haftası Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Hatay'da Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Hatay\'da Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Antakya'da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İl Müftülüğü tarafından program düzenlendi.

13.04.2014 22:31

Antakya'da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İl Müftülüğü tarafından program düzenlendi.

Antakya Spor Salonu'nda gerçekleşen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

İl Müftüsü Hamdi Kavilliooğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, Hz. Muhammed'in ashabına ve onların şahsında kıyamete kadar gelecek olan bütün ümmetine nezaket, zerafet, yardımlaşma, hoşgörü, affedicilik, birlik, beraberlik, sevgi, samimiyet ve kardeşlik öğrettiğini söyledi.

Kavillioğlu, Hz. Muhammed'in gönlünün insanlık sevgisiyle dolu olduğunun altını çizerek en çok şefkate muhtaç olan yoksullara, öksüzlere, çocuklara, gençlere ve ailesine çok merhamet gösterdiğini belirtti.

Etkinlik, Hatay Müftülüğü İlahi Korosu'nun seslendirdiği ilahilerden sonra Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, tarafından 'Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet' konulu konferans verildi.

Etkinlikte ayrıca katılanlara gül dağıtıldı.

Programa Hatay Vali Yardımcısı Kadim Doğan, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hasan Koçyiğit, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, AK Parti İl Başkanı Süleyman Tenekecioğlu, bazı cemaat önderleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay'da Kutlu Doğum Haftası Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement