Hatay'da Su ve Kanalizasyon Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Hatay'da Su ve Kanalizasyon Çalışmaları

Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) Antakya’ya bağlı Altınçay Mahallesi'nde inşaatı devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi spor ve yaşam kompleksinin yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarının döşendiğini bildirdi.

30.11.2014 17:52

Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) Antakya'ya bağlı Altınçay Mahallesi'nde inşaatı devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi spor ve yaşam kompleksinin yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarının döşendiğini bildirdi.

HATSU'dan yapılan açıklamada, inşaatın yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarında betonarme boruların kullanıldığı ve uzun vadede bölgede büyük bir rahatlama yaşanacağı belirtildi.

Açıklamada, 3 kamyon, 2 kepçe ve 15 personel tarafından yapılan 25 metrelik yeni kanalizasyon ve yağmur suyu hat döşemesinin 3 günlük bir çalışmanın ardından tamamlandığı kaydedildi.

Öte yandan çevrede bulunan evlerin kirli su hatlarının kaçak bağlantılarla dereye akışını tespit ettiklerini, bu hatların iptal edilerek yeni yapılan kanalizasyon sistemine bağlandığını bildirildi.

- Başkan Savaş'tan inceleme

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun'daki Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU) hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Başkan Savaş hizmet binasında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay'da Su ve Kanalizasyon Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement