Hatay'da Suriyeli Vücut Geliştirme Şampiyonu Gençlere Eğitim Veriyor - Son Dakika
Güncel

Hatay'da Suriyeli Vücut Geliştirme Şampiyonu Gençlere Eğitim Veriyor

Hatay\'da Suriyeli Vücut Geliştirme Şampiyonu Gençlere Eğitim Veriyor

Hatay'da Suriyeli vücut geliştirme şampiyonu gençlere eğitim veriyorHatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde, Suriyeli vücut geliştirme milli antrenörü Abdul Elanadani, açtığı salonunda Suriyeli ve Türk gençlerine vücut geliştirme eğitimi veriyor.

15.07.2016 11:13

Hatay'da Suriyeli vücut geliştirme şampiyonu gençlere eğitim veriyor

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde, Suriyeli vücut geliştirme milli antrenörü Abdul Elanadani, açtığı salonunda Suriyeli ve Türk gençlerine vücut geliştirme eğitimi veriyor.

İç savaş nedeniyle Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ne yerleşen ve Ortadoğu vücut geliştirme yarışmalarında çeşitli başarıları ve ödülleri bulunan Anadani'nin Reyhanlı'da Türk ve Suriyeli 70 kişiye eğitim verdiğini belirtti. İdlib'ten geldiğini söyleyen Elanadani, Reyhanlı'da açtığı spor salonunda gençlere vücut geliştirme eğitimi verdiğini belirterek, şunları söyledi: "Ülkemde vücut geliştirme ve sağlık konusunda eğitim aldım. Fizik tedavi merkezlerinde de çalıştım. Burada ağırlık çalışması da yapıyoruz. Amacım bilgi ve becerilerimi Suriyeli ve Türk gençlerine aktarmak, Türkiye ve uluslara arsı alanda yarışmalara katılarak Türkiye'den şampiyonların çıkmasını sağlamaktır."

Ortadoğu'da düzenlenen vücut geliştirme şampiyonalarında çeşitli ödülleri olduğunu söyleyen Elanadani, aşırı kilolu olanların sağlığına zarar vermeden daha sağlıklı hale gelmelerine, çocuklarında vücutlarının gelişmesine yardımcı olduklarını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hatay'da Suriyeli Vücut Geliştirme Şampiyonu Gençlere Eğitim Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement