Hatay'daki Kırıkhanlılar Derneği'nden Dostluk Gecesi - Son Dakika
Yerel

Hatay'daki Kırıkhanlılar Derneği'nden Dostluk Gecesi

HATAY(AA) Hatay genelinde bulunan Kırıkhanlılar Kültür ve Dayanışma Dernekleri, Antakya Kırıkhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin misafiri olarak Antakya'da biraraya geldi.

04.11.2013 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HATAY(AA)- Hatay genelinde bulunan Kırıkhanlılar Kültür ve Dayanışma Dernekleri, Antakya Kırıkhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin misafiri olarak Antakya'da biraraya geldi.

Antakya Kırıkhanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Karakulak, bir restoranda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içerisinde her işin üstesinden gelinebileceğini belirtti.

Kırıkhanlıların dostluk konusunda her zaman bir adım ileride olduğunu ifade eden Karakulak, "Antakya'da yaşayan Kırıkhanlılar olarak birlik ve beraberliğimizi her zaman korumaktayız. Dernek çatısı altında Kırıkhanlıları toplayarak bu dayanışmanın resmiyet kazanmasını sağladık" dedi.

İskenderun Kırıkhanlılar Dernek Başkanı Osman Mesci, Kırıkhan Sevdalıları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Süha Gülsüren ve Denizciler Beldesi Kırıkhanlılar Dernek Başkanı İdris Kaya'nın da birer konuşma yaptığı etkinlikte, birlik beraberlik mesajları verildi.

Konuşmaların ardından Karakulak, Sivil Toplum Örgütleri ve Dernekler Federasyonu Başkanı Abdurrahman Taşçıoğlu'na, plaket verdi.

Etkinlikte, Neyzen Ali Ünal, birbirinden güzel ezgiler çalarak davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay'daki Kırıkhanlılar Derneği'nden Dostluk Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement