Hataylı Sporcular Başarı İçin Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Hataylı Sporcular Başarı İçin Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Hataylı Sporcular Başarı İçin Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın kötü alışkanlıklardan uzak, daha sağlıklı ve daha güçlü bir nesil için yaptığı sportif atılımların kazanımları Hatay'a başarı getirmeye devam ediyor.

09.09.2016 09:18  Güncelleme: 09:19

Hatay Büyükşehir Belediyespor Karate takımında mücadele eden iki milli sporcu, 23-25 Eylül 2016 tarihlerinde Rize'de düzenlenecek olan Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası öncesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İKİ MİLLİ SPORCU HATAY'A MADALYAYLA DÖNMENİN HESAPLARINI YAPIYOR

12 ülkeden yüzlerce sporcunun katılacağı şampiyonaya yıldızlar milli takımında mücadele veren 2003 doğumlu Meryem Sıla Öztürk 47 kg'da, 2003 doğumlu Garip Deniz İşçioğlu 50 kg'da yarışarak hem ilimizi hem de ülkemizi temsil ederek Hatay'a madalyalarla dönmenin hesaplarını yapıyor.

KARAGÖZ : YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARIN SONUÇLARINI ALMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Hatay Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı antrenörü Mehmet Karagöz yaptığı açıklamada, "Milli takıma sporcu gönderen bir kulüp olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaptığımız çalışmaların verdiğimiz emeğin sonuçlarını, yetiştirdiğimiz başarılı çocuklarda görmek bizleri mutlu ediyor. Değerli başkanlarımın destekleriyle daha çok sporcuyla hem ilimizi hem de ülkemizi temsil etmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizlere verdiği maddi ve manevi desteklerinden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'a ve HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven'e teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hataylı Sporcular Başarı İçin Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement