Hatipoğlu'nu Kilislilerle Buluşturdu - Son Dakika
Yerel

Hatipoğlu'nu Kilislilerle Buluşturdu

Hatipoğlu\'nu Kilislilerle Buluşturdu

Kilis Belediyesi Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu Kilisli vatandaşlarla buluşturdu.

28.05.2014 11:18

Kilis Belediyesi Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nu Kilisli vatandaşlarla buluşturdu. Karataş Nejat Uygur Amfi Tiyatrosu doldu taşarken Amfi Tiyatro'nun sahnesinde bile yer kalmadı.

Kilis Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen "Dosta Davet" programında İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nu dinlemek için salona akın eden binlerce vatandaş Nejat Uygur Amfi Tiyatrosu'nu doldurdu. Yüzlerce kişi salona giremedi. İçeriye giremeyen vatandaşlar dışarıdaki parkta Nihat Hatipoğlu'nu dinleyerek teselli oldu.

Nejat Uygur Amfi Tiyatro'da düzenlenen programa, İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nu dinlemek isteyen Kilisliler 2 bin 500 kapasiteli alanın tamamını doldurdu. İçerideki kalabalığın 3 bini bulması üzerine kapılar kapatıldı. Hatipoğlu'nun geldiğini gören vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde bulundu. Karataş Parkı'nda çimlerin üzerine oturan ve çoğunluğu kadınlardan oluşan yüzlerce kişi Prof. Dr. Hatipoğlu'nu burada dinledi. Çok sayıda vatandaş ve basın mensubu salona giremedi.

Kilis'te 1 saat sohbet eden Hatipoğlu'nu vatandaşlar büyük bir dikkatle dinledi. Amfi'de "Hoş geldin Güzel İnsan" pankartı dikkat çekti. Programın başlangıcında olduğu gibi sonunda da büyük bir izdiham yaşandı. Kilis Belediyesi tarafından Hatipoğlu'na Kilis'in el yapımı yorganı ve geleneksel yiyeceklerinden oluşan paket hediye edildi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hatipoğlu'nu Kilislilerle Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement