26 Yaşındaki Gençten Sevgilisine Unutamayacağı Evlilik Teklifi! - Son Dakika
Güncel

26 Yaşındaki Gençten Sevgilisine Unutamayacağı Evlilik Teklifi!

26 Yaşındaki Gençten Sevgilisine Unutamayacağı Evlilik Teklifi!

Fethiye'de oturan Tevfik Büyükkınıklı, 1.5 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Hülya Uçar'a havai fişek ve maytaplar eşliğinde evlilik teklifi yaptı.

01.08.2015 12:51  Güncelleme: 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Fethiye ilçesinde oturan 26 yaşındaki Tevfik Büyükkınıklı, 1.5 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı 26 yaşındaki Hülya Uçar'a havai fişek ve maytaplar eşliğinde sürpriz evlilik teklifi yaptı.

Fethiye'de tekne bakım onarım elemanı olarak çalışan Tevfik Büyükkınıklı, 1.5 yıl önce arkadaşları aracılığıyla tanışıp sevgili olduğu restoran çalışanı Hülya Uçar'a dün iş çıkışı arkadaşının düğününe gitmek için davette bulundu. Kız arkadaşını otomobiliyle işyerinden alan Büyükkınıklı, Göcek Mahallesi'ne doğru yola çıktı.

"BAŞIMIN ETİNİ YEME FIRSATI VERİYORUM"

Otomobiliyle Fethiye-Göcek yolu üzerindeki Katrancı Koyu seyir tepesine giren Büyükkınıklı ve kız arkadaşının bulunduğu otomobili 1 saat öncesinden bölgeye giden yaklaşık 50 kişi, yol kenarına yerleştirilen maytaplarla karşıladı. O ana kadar her şeyden habersiz Hülya Uçar, 'Sana ömür boyu başımın etini yeme fırsatı veriyorum. Benimle evlenir misin? Hülyam' yazılı pankartı görünce büyük şaşkınlık ve sevinç yaşadı. Kız arkadaşını pankartın yanına götüren Büyükkınıklı, burada bağırarak evlenme teklifi yaptı. Teklifi kabul eden Uçar, gözyaşlarına boğulurken, gecenin karanlığını gökyüzüne atılan havai fişekler aydınlattı.

"ARKADAŞLARIMIN KATKISI BÜYÜK"

Uzun süredir Uçar'a evlilik teklifi için hazırlandığını anlatan Tevfik Büyükkınıklı, organizasyona arkadaşlarının katkısının büyük olduğunu söyledi. Çok heyecanlı ve mutlu olduğunu aktaran Büyükkınıklı, ekim ayında düğün yaparak dünyaevine girmeyi planladıklarını kaydetti.

"ÇOK MUTLU OLDUM"

Otomobile bindiğinde düğüne gittiğini sandığını vurgulayan Hülya Uçar ise "Daha önceden evlilik kararı aldık. Ailelerimizin haberi var. Ancak bir türlü evlilik teklifi yapmamıştı. En son 'evlilik teklifi yapmazsan evlenmeyeceğim.' demiştim. Ama yine de sürpriz oldu. Çok mutlu oldum. Her şey için çok teşekkür ederim." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 26 Yaşındaki Gençten Sevgilisine Unutamayacağı Evlilik Teklifi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • ANTİ AKP-MHP: 1 yıl sonra adam intihar eder bi yere not alın 20 4 Yanıtla
  • !!!!!!!!!!!: ömür boyu fırsat vermene gerek yok 2 dakika ver gör. 19 2 Yanıtla
  • YAKIŞMADI: HABER Mİ ŞİMDİ BU 13 0 Yanıtla
  • İSMET DOGAN: biraz insanda haysiyet olur bu zamanda ayiptir şa şa ya şehitleri biraz duşunun ya ey insan ogullari bu şehitlerden biride sizin en degerli biriside olsayi ne olurdu genemi boyle yapardiniz el insafffffffffffffffffff 4 8 Yanıtla
  • nur Şevval: Mutlu olun 9 3 Yanıtla
  • Fethi Demirkapılar : Dırdırsıs evlilik olmaz çocuklar, yeter ki pireyi deve yapmayın. Haydi bakalım bir yastıkta kocayın, çoluk çocuk torun torba ömür boyu mutlu olun inşallah ! 10 1 Yanıtla
  • nur Şevval: Mutluluklar dilerim 6 2 Yanıtla
  • Niko: Apaci 2 5 Yanıtla
  • Fethi Demirkapılar : Yani oyuna izin var ama başka yerde oynayın diyor !! 1 0 Yanıtla
  • naz: ömür boyu mutluluklar diliyorum sevgiler... 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.

  • Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza
    02:49 Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Yapılan kontrollerde toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulanırken, 16 bin 587 kişi sorgulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı. Ayrıca 110 araç trafikten men edildi.

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.


Advertisement