Havza Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Vergi Rekortmenlerine Plaket - Son Dakika
Yerel

Havza Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Vergi Rekortmenlerine Plaket

Havza Ticaret ve Sanayi Odası\'ndan Vergi Rekortmenlerine Plaket

Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından düzenlenen iftar programı sonrası Havza’da kurumlar ve gerçek kişilerde vergi rekortmenlerine plaket verildi.

10.07.2014 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından düzenlenen iftar programı sonrası Havza'da kurumlar ve gerçek kişilerde vergi rekortmenlerine plaket verildi.

Bir otelde düzenlenen iftara, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, eski AK Parti Samsun Milletvekili Musa Uzunkaya, Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Havza TSO Meclis Başkanı Mustafa Başaran, Çevre İlçelerin TSO başkanları, üyeleri ve davetliler katıldı.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar, yemek sonrası yaptığı konuşmada, görevi bir yıl önce devraldıklarını belirterek bir yıllık çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Acar bir yıl içerisinde KOSGEB işbirliği ile girişimcilik kursu açıldığını, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nden uygulamalı araştırma merkezi talebinde bulunulduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti:

"Havza Çalıştayını başlattık. Odaklı Yerel Kalkınma (OYKA) Grubu ilk alan incelemelerini yaptılar. Amacımız Havza Kaymakamlığı, Belediyesi, Havza TSO ve sivil toplum örgütleri ile birlikte Havzamız için ortak çalışma zemini oluşturmak. Bu çalışma ile Havza'nın 50 yıllık kalkınma planlaması şekil bulacak. Havza TSO olarak iki önceliğimiz var. Birincisi Havza Organize Sanayi Bölgesi (OSB), İkincisi Havza'da bir üniversite kurmak. Bu iki için önemli yol kat edildi. Bugün itibari OSB altyapı planlarımız tamamlandı ve Bilim, Teknoloji ve Sanayi Bakanlığına teslim edildi, onaylandı  ve ihale aşamasına gelindi. İnşallah bir aya kadar OSB'nin altyapı ihalesi yapılacak. OSB için bizlere destek olan Sayın Milletvekilimiz Cemal Yılmaz Demir, Sayın Valimiz ve diğer destekçilerimize teşekkür ederiz. Üniversite konusunda ise iki hayırsever iş adamı ile görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah bir tanesi 20 dönümlük bir arazi başlayacak, bir diğeri ise 2 milyon liralık maddi yardımda bulunacak. Bu projelerimizin biri göçü durduracak, diğeri ise göçü tersine çevirecek. Bunları siz üyelerimizin bizlere vermiş olduğunuz destek ile yapıyoruz.  Önceden ülkeler yarışıyordu, şimdi ülkeler hatta ilçeler yarışıyor. Bu yarıştan önde çıkmak için var gücümüzle çalışacağız. Herkese katılımlarından ötürü teşekkür ediyorum."

Konuşmanın ardından Havza'da kurumlar ve gerçek kişiler arasında vergi rekortmeni olanlara plaketleri protokol tarafından verildi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Havza Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Vergi Rekortmenlerine Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement