Haydi Manisa Passolig Kartı Almaya" Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Haydi Manisa Passolig Kartı Almaya" Kampanyası

Manisaspor Kulübü, ikinci yarıdaki 9 maçın Passolig kartı ile 45 liraya izlenebileceğini duyurdu.

15.01.2015 17:56

PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'da kulüp yönetimi, "Haydi Manisa Passolig kartı almaya" kampanyası ile ikinci yarıdaki 9 maçın Passolig kartı ile 45 liraya izlenebileceğini açıkladı.

Kulüp Basın Sözcüsü Tarkan Kayhan, yönetim kurulu üyeleri Fisun Kumbaracı, Hakkı Övünç, Erdem Baltacı ve 1965 Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı ile birlikte 19 Mayıs Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında "Haydi Manisa Passolig kartı almaya" kampanyası başlattıklarını belirtti.

Passolig kartının tüm taraftarlarda bulunması gerektiğini kaydeden Kayhan, ligin ikinci yarısında 9 maçın kampanya kapsamındaki Passolig kartıyla 45 liraya izlenebileceğini söyledi.

Maçlara artık Passolig Kart ile girilebildiğine dikkati çeken Tarkan Kayhan, şöyle konuştu:

"Manisaspor 1729 kart satışı ile Türkiye genelinde 36 takım arasında 33., PTT 1. Lig'de ise 16. sırada. Taraftarımız Passolig kart alarak kulübümüze maddi yönden, tribünde yer alarak ise manevi yönden büyük destek vermiş olacak. Bu kart alışveriş merkezlerinde, kent içi ulaşımda kullanılabileceği gibi Akhisar Belediyespor veya üç büyük takımın maçlarında da kullanılabilecek."

Yarım sezonluk kombine satışlarını başlatarak taraftarlara bir jest yapmak istediklerini ifade eden Yönetim Kurulu Üyemiz Erdem Baltacı ise "Taraftarlarımız iç sahamızda yapacağımız 9 karşılaşmayı Passolig Manisaspor kart ve kombine biletleri ile 45 lira gibi bir fiyata izleme olanağına sahip olacak" diye konuştu.

1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı da hedeflerinin Passolig kart sayısını en az 3 bin 500'e çıkarmak olduğunu kaydetti. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Haydi Manisa Passolig Kartı Almaya' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement