Hayrabolu Belediye Başkanı Altayoğlu'ndan 23 Nisan Mesajı - Son Dakika
Yerel

Hayrabolu Belediye Başkanı Altayoğlu'ndan 23 Nisan Mesajı

Hayrabolu Belediye Başkanı Altayoğlu\'ndan 23 Nisan Mesajı

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesi Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Türk halkının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

22.04.2014 17:09

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesi Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Türk halkının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Başkan Altayoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda 23 Nisan 1920'de açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin, ulusal egemenliğe dayalı, Cumhuriyet rejimi ile yönetilen yeni Türk Devleti'nin sağlam temelini oluşturduğunu ifade ederek, "Çocuklarımızın Ulusal bağımsızlığın teminatı olduğunu her fırsatta dile getiren Ulu Önder Atatürk, dünyanın hiçbir ülkesinde yapılmayanı yaparak, Millet Meclisi'nin açıldığı büyük günü onlara armağan etmiştir. Bunun altında çocuklara duyulan büyük bir inanç ve sevgi yatmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, birinci meclisimizin kahraman üyelerini ve Milli Mücadele'de emeği geçen herkesi saygı ve rahmetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayrabolu Belediye Başkanı Altayoğlu'ndan 23 Nisan Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement