Hayrünnisa Gül'den Soma Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Hayrünnisa Gül'den Soma Ziyareti

Hayrünnisa Gül\'den Soma Ziyareti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, Ankara'dan, Cumhurbaşkanlığı'nın "CBK" uçağıyla Akhisar Hava Meydan Komutanlığı'na geldi.

26.05.2014 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, Ankara'dan, Cumhurbaşkanlığı'nın "CBK" uçağıyla Akhisar Hava Meydan Komutanlığı'na geldi. Gül daha sonra karayoluyla Soma'ya geçti.

Hayrünnisa Gül ilk olarak faciada hayatını kaybeden 301 madenciden biri olan Bayram Bayındır'ın Cenkyeri Mahallesi'ndeki evine gitti. Bayram Bayındır'ın eşi Hacer, babası Mehmet ve annesi Fatma Bayındır ile görüşen Hayrünnisa Gül taziyelerini iletti. Bayram Bayındır'ın beş yıllık evli olduğu ve yaklaşık iki yıldan bu yana madende çalıştığı öğrenildi.

Hayrünnisa Gül çıkışta sokaktaki çocuklarla bir süre sohbet etti.

Daha sonra aynı mahallede Hüseyin Demir'in ailesini ziyaret eden Gül başsağlığı diledi. İki yıl önce evlenen Demir'in, Enes Talha adında 7 aylık bebeği olduğu belirtildi.

İlçedeki ziyaretleri sırasında Hayrünnisa Gül'e, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ile Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen eşlik etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Kaynak: Aljazeera.com.tr

Son Dakika Güncel Hayrünnisa Gül'den Soma Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement