Hdp'den İha'ya Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Hdp'den İha'ya Teşekkür Ziyareti

Hdp\'den İha\'ya Teşekkür Ziyareti

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Van İl Eş Başkanı Veysi Dilekçi, il yöneticileri ile birlikte İhlas Haber Ajansı (İHA) Van Bölge Müdürlüğü’ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

25.06.2015 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Van İl Eş Başkanı Veysi Dilekçi, il yöneticileri ile birlikte İhlas Haber Ajansı (İHA) Van Bölge Müdürlüğü'ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

Van'da faaliyet gösteren ulusal haber ajansları ve yerel TV çalışanlarını ziyaret eden HDP Van İl Eş Başkanı Veysi Dilekçi, 7 Haziran seçimlerinde sundukları katkıdan ötürü basın kuruluşlarına teşekkür etti. İHA Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz'ü makamında ziyaret eden Dilekçi, seçim sürecinde basının rolünü bir kez daha oynayarak önemli katkılar sunduğunu söyledi. 7 Haziran'da kazananın Türkiye halkları olduğunu kaydeden Dilekçi, "Sorunlarımız çok, sorumluluğumuzun farkındayız. Halkımızın beklentileri çok yüksek. Sorunların çözümü için elimizden geleni tüm çabayı göstereceğiz" dedi.

İHA Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz ise HDP Eş Başkanı Dilekçi ve yönetiminin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hdp'den İha'ya Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement