Hdp'li Buldan: Kandil'de Kck'nın Bütün Bileşenleri ile En Kısa Toplantıyı Yaptık (2) - Son Dakika
Güncel

Hdp'li Buldan: Kandil'de Kck'nın Bütün Bileşenleri ile En Kısa Toplantıyı Yaptık (2)

Hdp\'li Buldan: Kandil\'de Kck\'nın Bütün Bileşenleri ile En Kısa Toplantıyı Yaptık (2)

Buldan: HÜKÜMET, DEMİRTAŞ'TAN ÖZÜR DİLEMELİDİR HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın güvenlik paketi ile ilgili yaptığı açıklamalardan sonra, Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın kendisine yönelik yaptıkları açıklamaların linç kampanyasına dönüştüğünü öne sürdü.

11.12.2014 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Buldan: HÜKÜMET, DEMİRTAŞ'TAN ÖZÜR DİLEMELİDİR

HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın güvenlik paketi ile ilgili yaptığı açıklamalardan sonra, Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın kendisine yönelik yaptıkları açıklamaların linç kampanyasına dönüştüğünü öne sürdü. Buldan şöyle dedi:

"Özellikle son dönemlerde Eş Genel başkanımız sayın Selahattin Demirtaş'a yönelik başlatılan linç kampanyasını kabul etmiyoruz. Bu konuda parti olarak, grup olarak, sayın Selahattin Demirtaş'ın ifade ettiği bütün görüşlere zaten katılıyoruz. Dolayısıyla başlatılan linç kampanyası, tamamiyle seçimlere yakın bir süreçte sayın Demirtaş'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı döneminde HDP'nin aldığı oyları hazmedemeyen bir zihniyetin dışarıya yansımasıdır. Hükümetin bir an önce bu dilden vazgeçmesi, sayın Demirtaş ile ilgili yapılan açıklamalardan dolayı da sayın Demirtaş'tan özür dilenmesi gerektiğini düşünüyoruz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hdp'li Buldan: Kandil'de Kck'nın Bütün Bileşenleri ile En Kısa Toplantıyı Yaptık (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement