Hdp Milletvekillerinden Hakkari'de Esnafa Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Politika

Hdp Milletvekillerinden Hakkari'de Esnafa Geçmiş Olsun Ziyareti

Hdp Milletvekillerinden Hakkari\'de Esnafa Geçmiş Olsun Ziyareti

HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan, Selma Irmak ve beraberindekiler, esnafları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

29.08.2015 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan, Selma Irmak ve beraberindekiler, esnafları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Hakkari'de yaşanan çatışma ve toplumsal olaylar nedeniyle önceki gün kepenk kapatmak zorunda kalan esnaflar, hayatın normale dönmesi ile birlikte sabah saatlerinde yeniden kepenk açarak işbaşı yaptılar. Önceki gün Berçelan Mahallesi'nde yaşanan çatışmaların ortasında kalan HDP milletvekilleri ve beraberindekiler, gazdan etkilenerek zor anlar yaşamışlardı. Hayatın normale dönmesi ile birlikte HDP Hakkari Milletvekilleri Nihat Akdoğan, Selma Irmak, HDP Eş Başkanı Zeynep Besi Dara ve HDP Genel Merkezi'nden gelen partililer, vatandaşlarla tokalaşarak geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Esnafları tek tek ziyaret eden milletvekili ve beraberindekiler, esnaflarla bir süre sohbet ettiler.

Milletvekili Nihat Akdoğan, her zaman barış ve kardeşlikten yana olduklarını belirterek, akan kardeş kanının biran önce durması için barıştan yana olmaya devam edeceklerini söyledi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Hdp Milletvekillerinden Hakkari'de Esnafa Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement