Hedef Marka Kent Yaratmak - Son Dakika
Politika

Hedef Marka Kent Yaratmak

Hedef Marka Kent Yaratmak

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Aşkın Günay, Mersin'in kültür sanat anlamında hak ettiği noktaya gelebilmesi için özverili bir şekilde çalıştıklarını belirterek, " Hedefimiz Mersin'i bir marka kent haline getirmek" dedi.

19.09.2014 22:18

Akdeniz oyunlarının kentte gerçekleştirilmesi ile Mersin Marka Kent olma yolunda önemli avantaj yakaladığını ifade eden Günay, “Marka Kent olabilmek için önce Mersinlilerin buna inanması gerek. Başkanımızın öncülüğünde Mersin’i Mersinliler Marka Kent yapacaklardır. Yapılan anketlerde halkın büyük oranının Mersin’i Kültür ve Turizm Kenti olarak görmek istiyor. Yumuktepe-Soli-Kanlıdivane-Mamure Kalesi ve benzeri saymakla bitmeyen Turizm zenginliklerimizi ayağa kaldırarak Açık Hava Müzeleri ve Arkeo Parklar ile turizmi canlandıracağız” diye konuştu.

“KENTİN OMURGASI KÜLTÜRVE SANATTIR”

Büyükşehir olması ile Anamurdan Çamlıyaylaya kadar Mersin’de yeni projeler hayata geçirileceğini dile getiren Gunay, “Bu projeler sayesinde Mersin’in Marka Kent olmasında büyük rol oynayacaktır. Bir kentin omurgasını Kültür ve Sanatın teşkil eder. Önümüzdeki dönemde yapacağımız sanatsal çalışmalar ile Mersin Tüm Türkiye’nin dikkatini çekecektir” dedi.

Muhabir: Mehmet KOÇAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika Hedef Marka Kent Yaratmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement