Helvacı Mahallesi, 'Toplam Çözüm Ekipleri' ile Yenilendi - Son Dakika
Güncel

Helvacı Mahallesi, 'Toplam Çözüm Ekipleri' ile Yenilendi

Helvacı Mahallesi, \'Toplam Çözüm Ekipleri\' ile Yenilendi

İzmir’in Aliağa ilçesinde, her alanda daha yaşanabilir bir kent oluşturmak hedefiyle başlatılan çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

18.08.2015 19:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Aliağa ilçesinde, her alanda daha yaşanabilir bir kent oluşturmak hedefiyle başlatılan çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

Yeni yasa ile Aliağa'nın mahalle statüsüne kavuşan köy ve beldelerinde kent yenileme, çevre düzenleme ve altyapı çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Aliağa Belediyesi'nin Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı 'Toplam Çözüm Ekipleri', Güzelhisar, Samurlu, Karakuzu, Karaköy, Horozgediği, Bozköy, Çakmaklı, Çoraklar, Bahçedere ve Hacıömerli'de tamamlanan çalışmalardan sonra şimdi de Helvacı Mahallesi'ne çıkarma yaptı.

Helvacı Mahallesi'nde başlatılan çalışmalar hakkında bilgi veren Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Orhan Çetiner, Helvacı'nın uzun yıllardır bekleyen sorunlarının sona ereceğini belirterek, şunları söyledi: "Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde 850 metre kanal yapımı, 9 bin metre kare taş döşeme, 8 kilometre sathi kaplama çalışması yapacağız. Bunun dışında, 'Toplam Çözüm Ekipleri'nin çalışmaları ile mahalle girişine ve içerisine 24 adet aydınlatma direği dikeceğiz, arızalı sokak lambalarını da onaracağız. Mahalle sakinlerinden gelen genel talepler üzerine 23 bin metrelik arazi yolunun düzenlenmesi, besi çiftliğine giden yolun dolgu çalışmasının yapılması, halı saha yanındaki parkın düzenlemesinin yapılması, atık su deresinin ıslahı, Saraç deresi ıslahının ve istinat duvarlarının yapılması gibi işlemleri 30 günde tamamlayacağız." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Helvacı Mahallesi, 'Toplam Çözüm Ekipleri' ile Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement