Hendek'ten 5 Sporcu Milli Takım Kampında - Son Dakika
Yerel

Hendek'ten 5 Sporcu Milli Takım Kampında

Hendek\'ten 5 Sporcu Milli Takım Kampında

Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü’nden 5 sporcu minikler milli takım kampına davet edildi.

08.09.2014 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü'nden 5 sporcu minikler milli takım kampına davet edildi.

Rize'de yapılacak olan Uluslararası Mehmet Akif Güreş Turnuvası için Hendek'ten 5 güreşçi Ankara Elmadağ'da kampa girdi. Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü Antrenörü ve kendisi de eski bir Dünya Şampiyonu olan Zafer Başar yaptığı açıklamada, " Hendek'in eski dönemlerden bu yana Sakarya denilince akla gelen en başarılı güreşçiyim. Bölgemizden birçok Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonu güreşçiler çıkmıştır. Eskiden güreş milli takımının yarısını Sakaryalı güreşçiler oluştururdu. Yeni yapılan güreş eğitim merkezi antrenman salonu, yatak ve yemekhane, televizyon salonu ve diğer hizmetlerimizle daha çağdaş hale getirildi. İyi imkanlar sağlanan güreşçilerden Avrupa, dünya ve olimpiyat madalyaları bekliyoruz" dedi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci sporcularını ve antrenörleri tebrik ederek, "Antrenörlerimiz sporcularımızla birebir ilgilenerek onları yakından takip ettiler. Güreş küçük yaşlarda başlayıp uzun emekler verilmesiyle meyvesini veren bir spordur. Kulübümüzden Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonları çıktı. Türk bayrağını Avrupa'da ve Amerika'da dalgalandırarak istiklal marşımızı söylettik. Bu gururu ve mutluluğu tekrar yaşamak istiyoruz. Sporcularımıza güveniyoruz"diye konuştu.

Hendek Güreş İhtisas Kulübü'nden Ankara Elmadağ Güreş Milli Takım Kampı'na giden sporcular ise şöyle; Abdulsamed Başar (50 kg), Muhammed Şensoy (46 kg), Bedirhan Tantan (42 kg), Furkan Korkmaz (69 kg ), Bedirhan Tan (85 kg) - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hendek'ten 5 Sporcu Milli Takım Kampında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement