Hentbol Erkekler Süper Ligi - Son Dakika
Spor

Hentbol Erkekler Süper Ligi

Hentbol Erkekler Süper Ligi

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Mersin Hentbol Takımı'nda, eksiklere rağmen Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor maçında alınan beraberliğin sevinci yaşanıyor.

04.03.2014 13:07

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Mersin Hentbol Takımı'nda, eksiklere rağmen Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor maçında alınan beraberliğin sevinci yaşanıyor. Mersin Hentbol Takımı Sportif Direktörü Osman Özoğlu, "Bu kadar eksiğe, sakata rağmen gerçekten çok iyi mücadele ettik. Takımımızın kazanmak için sahada göstermiş olduğu mücadeleyi kutluyorum" dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu evinde Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile 29-29 berabere kalan Mersin Hentbol Takımı, ligdeki ikinci beraberliğini aldı. Ligde oynadığı 22 maçtan 11 galibiyet, 9 da mağlubiyet elde eden Mersin temsilcisi, 24 puanla 6. sırada yer alıyor.

Son oynadıkları Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor maçıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Hentbol Takımı Sportif Direktörü Osman Özoğlu, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor maçında iyi oynadıklarını belirterek, "Bu kadar eksiğe, bu kadar sakata rağmen gerçekten çok iyi mücadele ettik. İlk yarı 14-13 mağluptuk. İkinci yarıda 21-17 gibi geriye düştük fakat ondan sonra 24-24 beraberliği yakaladık. Ondan sonra öne de geçtik. Son 10 saniye de gol yedik ve maç berabere bitti. Ama takımımızın göstermiş olduğu performanstan, kazanmak için sahada yapmış oldukları mücadeleden çok memnunum. Ancak maçın hakemleri iyi bir maç yönetemedi. Hiçbir takdir haklarını bizden tarafa kullanmadılar. Kendi sahamızda oynamamıza rağmen hiçbir saha ve seyirci avantajımız yoktu. Hakemler bile burada karşı takıma çalıyor. Biz ona rağmen bu maçtan 1 puanla ayrıldık. O yüzden mutluyuz. Oyuncularımızı kutluyorum" diye konuştu.

3 günde bir maç yapmanın kendilerine yaramadığını vurgulayan Özoğlu, "Kadromuz zaten dar. Bu aralarda sakat ve cezalı oyuncularımız vardı. O yüzden maçlarda rotasyon şansımız kalmıyor ve takımımız maçların büyük bölümde yorgun oluyor. Yani 3 günde bir maçı bizim takımımız kaldırmıyor. Son zamanlarda aldığımız bu kötü sonuçlar ondan kaynaklanıyor" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hentbol Erkekler Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement