Her Şey Yerli Yerine, Çöpler Çöp Tenekesine" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Her Şey Yerli Yerine, Çöpler Çöp Tenekesine" Etkinliği

Her Şey Yerli Yerine, Çöpler Çöp Tenekesine" Etkinliği

Akdeniz Bölgesi Yabancı Dostluk Dayanışma ve İletişim Derneği tarafından düzenlenen çevre bilincinin oluşturulması ve doğa sevgisi etkinliği adı altında dernek gönüllüleri bir araya geldi.

24.06.2014 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Bölgesi Yabancı Dostluk Dayanışma ve İletişim Derneği tarafından düzenlenen çevre bilincinin oluşturulması ve doğa sevgisi etkinliği adı altında dernek gönüllüleri bir araya geldi. Antalya'nın Manavgat ilçesi Sorgun Çamlığı ve mesire alanında bulunan piknik alanında çevreye atılmış çöpler toplanarak çevrenin temizlenmesi sağlandı.

Proje Koordinatörü Ezgi Bahçealtı dernek üyeleri ve gönüllüler ile birlikte çevre bilincinin oluşması ve doğa sevgisine dikkat çekmek amacıyla etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi. Özellikle piknik alanlarında kirli bir şekilde bırakılan doğanın temizlenmesi ve diğer insanlara da örnek teşkil etmesi amacıyla böyle bir karar aldıklarını vurgulayan Bahçealtı, "Arkadaşlarımızla birlikte çevreye atılmış çöpleri toplarken çok sayıda ailelere ve özellikle gençlere örnek teşkil ettiğimizi umuyoruz. Amacımız piknik yapan insanlara bir örnek oluşturmak, hem çevre bilincinin oluşumu hem de doğa sevgisine bir katkıda bulunmak" dedi.

Aynı gün içerisinde "Engelsiz Bir Sosyal Yaşam" projesi kapsamında engellileri yönelik piknik düzenlediklerini söyleyen Bahçealtı, amaçlarının engellilerin sosyal anlamda motive olabilmeleri için sağlamak olduğunu belirtti. Bahçealtı, "Etkinliğimizi planlarken önce sadece çöp toplamayı amaçlamıştık. Ama uçurtma şenliğinde tanıştığımız engelli kardeşlerimizle daha fazla paylaşımda bulunmak doğrultusunda çöp toplama etkinliğimizi piknik olayıyla pekiştirdik. Böylelikle insanlarda çevre bilincini oluşturmak ve engelli kardeşlerimizin sosyal organizasyonlarda bende varım diyebilmeleri için bu piknik organizasyonu düzenlendi" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Her Şey Yerli Yerine, Çöpler Çöp Tenekesine' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement