Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" Projesi - Son Dakika
Yerel

Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" Projesi

İHH İnsani Yardım Vakfı'nın geçen yıl başlattığı "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" Projesinin çalışmaları, Bitlis ve ilçelerinde, Tatvan İnsan Hak ve Hürriyetleri Derneği (Tatvan İnsan Der) tarafından sürdürülüyor.

21.11.2014 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İHH İnsani Yardım Vakfı'nın geçen yıl başlattığı "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" Projesinin çalışmaları, Bitlis ve ilçelerinde, Tatvan İnsan Hak ve Hürriyetleri Derneği (Tatvan İnsan-Der) tarafından sürdürülüyor.

Tatvan İnsan-Der Başkanı Muzaffer Taşcan, yaptığı açıklamada, yetim çocuklara yardım eli uzatmayı amaçlayan proje kapsamında, il geneli ilköğretim ile lise düzeyinde eğitim gören öğrencilerin, dünyanın herhangi bir yerindeki yetim kardeşlerine yardım eli uzatmasına vesile olacağı ifade etti.

Projenin asıl amacının yardımseverlik ve bir başka coğrafyadaki ihtiyaç sahiplerinin sorunlarıyla ilgilenen duyarlı nesiller yetişmesine vesile olmak olduğunu aktaran Taşcan, şöyle konuştu:

"Kampanyanın ikinci aşamasında öğrencilerin desteğiyle büyüyen her çocuk için Türkiye'de bir fidan dikilecek. Vakfımızca gönderilecek tohumlar, öğrenciler tarafından toprakla buluşturulacak. Çocuklarımızı küçük yaşlardan itibaren bilinçli, yardımsever, başkalarının dertleriyle dertlenen, duyarlı insanlar olarak yetiştirebilmeyi esas alan proje ile daha fazla yetime destek sağlanması ve yetim çocuklara yönelik yardımların yaygınlaştırılması hedefleniyor." - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement