Her Yerde Uyuşturucu Aradılar - Son Dakika
Güncel

Her Yerde Uyuşturucu Aradılar

Her Yerde Uyuşturucu Aradılar

ADANA'da terör örgütü PKK yandaşlarının sık eylem yaptığı mahallelerde polis ekipleri güvercin kafeslerinden çamaşır makinasına kadar her yeri aradı.

22.11.2016 10:30

ADANA'da terör örgütü PKK yandaşlarının sık eylem yaptığı mahallelerde polis ekipleri güvercin kafeslerinden çamaşır makinasına kadar her yeri aradı.

Bölücü terör örgütü PKK yandaşları ile örgüte finans sağlayan uyuşturucu tacirlerini hedef alan uygulamaya Terör, Asayiş, Uyuşturucu Suçları ile Mücadele Şubesi ekipleri katıldı. Merkez Seyhan İlçesi Küçükdikili Çınarlı ile Söğütlü Mahallesi'ne giren ekipleri özel harekat timleri de destek verdi. Motosikletli Güven Timleri, Yunus ekipleri ve narkotim polisleri, cadde üzerindeki işyerlerine girerek arama yaptı. Kahve ve internet kafeler, ağaç altları, boş araziler didik didik arandı. Aramalarda en küçük ayrıntıyı bile gözden kaçırmayan polis, güvercin kafeslerine, girdikleri beyaz eşya tamirhanesindeki buzdolabı ve çamaşır makinelerinin içine kadar kontrol etti. Denetim boyunca çevre güvenliği alan çelik yelekli polisler, otomatik silahları ile elleri tetikte beklerken, terörle mücadele şubesi polisleri zırhlı araçlarla devriye görevi yaptı. Metruk binalar ve araçlardadenetim yapan ekipler, kahvede oturanların kimlik kontrolünü yaptı.

Yaklaşık 300 polisin görev aldığı huzur operasyonunda yaya ve 4 sabit noktada yapılan kontrollerde 302 kişi ile 91 araç sorgulandı. Aranan 2 kişi yakalanırken motosikletle kaçmaya çalışan bir kişiden 79 paket kaçak sigara ele geçirildi. Sorgulanan araçlara toplam10 bin 192 TL para cezası kesildi, tescil kaydı bulunmayan 17 motosiklet ise trafikten men edildi.

- Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Her Yerde Uyuşturucu Aradılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement