Herkes O'nu Okuyor" Yarışmasının Ödülleri Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Herkes O'nu Okuyor" Yarışmasının Ödülleri Dağıtıldı

Kırşehir Ahi Din Görevlileri Derneği tarafından düzenlenen "Herkes O'nu Okuyor" yarışmasında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

20.04.2014 14:43

Kırşehir Ahi Din Görevlileri Derneği  tarafından düzenlenen "Herkes O'nu Okuyor" yarışmasında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Bir otelde Kutlu Doğum Haftası dolasıyla düzenlenen programda, "Herkes Onu Okuyor" yarışmasında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

İlahiyatçı ve eğitimci Hasan Hüseyin Uyar, etkinlikte yaptığı konuşmada, İslam dininin samimiyet üzerine inşa edildiğini belirterek, müslümanların Allah'a karşı kulluk, Kur'an-ı Kerim ve Hazreti Muhammed'e karşı saygı ve samimiyet konusunda daha özverili olmaları gerektiğini söyledi.

Uyar, "Bizler ilk emri oku olan bir dinin mensupları olarak maalesef çok az okuyoruz. Bu hastalığımızı yenmek, hem Efendimiz'i tanıtmak hem bize sevdirmek için düzenlenen yarışma aslında ciddi ve büyük bir kampanya oldu. Hazreti Muhammed (SAV), tanıtmak amacıyla düzenlenen bu yarışma bizlere peygamber sevgisi, alim ve salihlere olan sevgiyi de artıracaktır" dedi.

Konuşmanın ardından, Kırşehir'de 10 bin 414 kişi arasından seçilerek dereceye giren kişilere ödülleri verildi. "Efendiler Efendisi Hazreti Muhammet" kitabı birincisi Şevval Erdem'e tablet, "Efendimiz" kitabı birincisi Elif Gedik, ikincisi Süleyman Doğan Özbay'a umre seyahati, "Sonsuz Nur" kitabı birincisi olan Zehra Çançır'a da umre seyahati ödülü takdim edildi.

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı etkinlik, Ramazan Ümit Şimşek'in sunumu ve Süleyman Erkişi'nin ezgileri ile son buldu. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Herkes O'nu Okuyor' Yarışmasının Ödülleri Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement