Hidayet Türkoğlu, TBF'ye CEO Oluyor - Son Dakika
Spor

Hidayet Türkoğlu, TBF'ye CEO Oluyor

Hidayet Türkoğlu, TBF\'ye CEO Oluyor

TBF Harun Erdenay, NBA'de Los Angeles Clippers forması giyen Hidayet Türkoğlu'nu geniş yetkilerle CEO koltuğuna oturtacak.

30.07.2015 08:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NBA'deki temsilcimiz milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun 2 numarası olmaya hazırlanıyor.

TBF'DE CEO GÖREVİNİ ÜSTLENECEK

TBF Başkanı Harun Erdenay, geniş yetkilerle Hidayet Türkoğlu'nu TBF'nin CEO'su yapmak için düğmeye baştı.NBA'de 1000 maç barajını aşmayı hedeflediğini her fırsatta söyleyen Hidayet, bu amacını gerçekleştirdikten sonra TBF'de CEO görevini üstlenecek. Daha önce NBA'de 1000 maçla tarihe geçtikten sonra Fenerbahçe'ye giderek jübilesini sarı lacivertli forma altında yapma hayali olan Hidayet Türkoğlu, sürpriz şekilde TBF bünyesine katılma kararı aldı.

"ARTIK DÖNME VAKTİ GELDİ"

Antalya Serik İlçesi'ne bağlı Belek turizm merkezindeki Gloria Sport Arena'da başlayan etkinlikte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hidayet Türkoğlu, "Uzun zamandır Amerika'dayım artık dönmenin zamanı geldi. Henüz tarih veremiyorum. Şu an güzel bir yaz geçiriyorum. Ailemle de görüşüyorum. Kariyerimi daha ne kadar sürdüreceğimi, ailemle birlikte Türkiye'ye dönmek için bu yaz sonu karar vereceğim" diye konuştu.

Son Dakika Spor Hidayet Türkoğlu, TBF'ye CEO Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Rasim: Zamanında Milli Takımı satan bir adama Federasyonun emanet edilmesi düşündürücü. 5 0 Yanıtla
  • Özkan özdemir: Rantın bir parcasıda bu yasasın tre 4 0 Yanıtla
  • Sansar: Sporcularımıza Mühendislerimize pröfösörlerimize sahip çıkmıyoruz???? 0 0 Yanıtla
  • parahahahha: ayni habameri altina üç kez daha yaziyosunuz ne ilginc.. kadinlar işte.. parasi olmayinca , karsi taraf yaşlıda olsa yamar kendini.. 0 0 Yanıtla

Advertisement