Hırsızlar Sağır ve Dilsiz Ev Sahibini Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Hırsızlar Sağır ve Dilsiz Ev Sahibini Öldürdü

Siirt'in Kurtalan ilçesinde hırsızların girdikleri evde bıçakladıkları sağır ve dilsiz çiften Eyüp Aksoy yaşamını yitirirken, eşi ağır yaralandı.

12.03.2016 12:35

Siirt'in Kurtalan ilçesinde hırsızların girdikleri evde bıçakladıkları sağır ve dilsiz çiften Eyüp Aksoy yaşamını yitirirken, eşi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Dicle Mahallesi Harran Caddesinde 3 katlı binanın birinci katında oturan Aksoy ailesinin evine giren hırsızlar, kendilerini fark eden Eyüp Aksoy (27) ve eşi Şeyma Aksoy'u (23) bıçakladı.

Gürültü üzerine eve giden yakınları Aksoy ve eşini kanlar içinde buldu. Kurtalan Devlet Hastanesine kaldırılan Eyüp Aksoy müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ağır yaralı Şeyma Aksoy ilk müdahalenin ardından Siirt Devlet Hastanesine sevk edildi.

Aksoy'un cenazesi otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Polis yaptığı araştırmada olayla ilgili M.Ç'yi gözaltına aldı. Soruşturma sürüyor.

İlçede 2 kardeşiyle berberlik yaparak geçimini sağlayan Aksoy ve eşinin sağır ve dilsiz olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hırsızlar Sağır ve Dilsiz Ev Sahibini Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • hüseyin bingöl: Eniştem e kıyanları allaha havale ediyorum 7 3 Yanıtla
  • serdar: kobani olaylarında o kaadar mahsum insanın canını yakan evlerini kuranları ateşe verenler peki bu gariban engeeli ve kurtalanlı kardeşşimiz ve eşi için bu vahşet için de de aynı şekilde haykıracaklar mı . yapmazlar nedenini siz düşünün 1 4 Yanıtla
  • serdar: bu hırsızları taşlanmak linç etmek lazım biri bırkeli ishan karataş biride pirişmili talat çakar yakalanmıışlar bari vicdanımız rahatlasın alın size kurdistan 1 0 Yanıtla
  • kimliksiz: kimsin tandığınkmı 0 0 Yanıtla
  • hüseyin karaatay: mekanın cennet olsu abicim 0 0 Yanıtla

Advertisement