Hisarcık AK Parti Teşkilatı Seçim Zaferini Kutladı - Son Dakika
Yerel

Hisarcık AK Parti Teşkilatı Seçim Zaferini Kutladı

Hisarcık AK Parti Teşkilatı Seçim Zaferini Kutladı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde seçim sonuçlarının belli olmaya başlamasıyla Ak Parti İlçe Teşkilatının organizasyonuyla bir araya gelen partililer seçim zaferini kutladılar.

01.11.2015 21:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde seçim sonuçlarının belli olmaya başlamasıyla Ak Parti İlçe Teşkilatının organizasyonuyla bir araya gelen partililer seçim zaferini kutladılar.

Belediye Düğün Salonunda bir araya gelen partililere hitaben bir konuşma yapan Ak Parti Hisarcık İlçe Başkanı Salim Turası,"Bu kritik dönemde seçim sonuçları ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz için çok önemli bir hal almıştır. Seçim sonuçları daha ileriye gitmek ve yüksek yerlere ulaşmak için bizlerin elini güçlendirmiştir. Öncelikle seçim çalışmalarına katılan dava arkadaşlarıma ve hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım.

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Fatih Çalışkan,"Bizler bu gece çok duygulu ve coşkuluyuz 7 Haziran seçimleri sonrası halkımız karamsarlığa kapılmıştı. Sanki ülkemizin üzerinde kara bulutlar dolaşıyordu. Ama biz dedik, "Yılmak yok, yorulmak yok, karamsarlık yok" gerçekten bugün Hisarcık bir tarih yazdı. İlçemiz merkezi ve köylerinde Ak Partinin oy oranı yüzde 70'i aşmıştır. Kütahya'da da 4'te 4 yapmıştır. Gelecekte bizler ilçemizi buraya toplanan gençlere emanet edeceğiz. Her şey ilçe ve köylerimiz, her şey Kütahya'mız, her şey ülkemiz için. Birlik ve dirliğimiz için." diye konuştu. Başkan Çalışkan'ın konuşması salondaki izleyenlerin attığı sloganlarla sık sık kesildi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık AK Parti Teşkilatı Seçim Zaferini Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement