Hisarcık Milli Eğitim Personeline 'İş Sağlığı ve Güvenliği' Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Hisarcık Milli Eğitim Personeline 'İş Sağlığı ve Güvenliği' Eğitimi

Hisarcık Milli Eğitim Personeline \'İş Sağlığı ve Güvenliği\' Eğitimi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan tüm okul ve kurum personeline, ‘Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi’ verildi.

23.06.2016 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan tüm okul ve kurum personeline, 'Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi' verildi.

İş Güvenliği Uzmanı Mehmet Tunçkanat tarafından Hisarcık Meslek Yüksekokulu M.Ali Tahtalı Amfisinde verilen eğitim seminerine İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Ali Özdemir, Abdulbari Alp, Halk Eğitim Merkezi Müdür vekili Ali Bütün, okul idarecileri, öğretmenler ve Milli Eğitim bünyesindeki çalışanlar katıldı.

İş Güvenliği Uzmanı Mehmet Tunçkanat, İlçe Milli Eğitim bünyesinde çalışan bütün yetkililere ve kurum müdürlerine temel iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı proje dahilinde Hisarcık ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünde 2 günlük periyotta 167 personelin eğitim aldığını dile getirerek, "Milli Eğitim Bakanlığımızın başlattığı proje çerçevesinde Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan 167 personele iş güvenliği ve sağlığı eğitimi verilmiştir. 2 günlük periyotta, toplamda 12 saat süren eğitim aşaması sonrasında sınav yapılmış olup, başarılı olan personele katılım belgesi verilecektir. Milli Eğitim personeline iş güvenliği ve sağlığı eğitimi verilmesi eğitim ve öğretim kalitesinin arttırılmasına yönelik bir projedir" denildi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık Milli Eğitim Personeline 'İş Sağlığı ve Güvenliği' Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement