Hisarcık'ta 34 Çiftçiye Ücretsiz Macar Fiği Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Hisarcık'ta 34 Çiftçiye Ücretsiz Macar Fiği Dağıtıldı

Hisarcık\'ta 34 Çiftçiye Ücretsiz Macar Fiği Dağıtıldı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi iş birliğiyle 34 çiftçiye ücretsiz 1700 kilo Macar Fiği dağıtıldı.

09.10.2015 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi iş birliğiyle 34 çiftçiye ücretsiz 1700 kilo Macar Fiği dağıtıldı.

İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde düzenlenen Macar Fiği dağıtımı törenine Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ramazan Özşahin, AK Parti İlçe Başkanı Salim Turası, İl Genel Meclisi üyeleri Mustafa Şen ve İbrahim Kılıç ile çiftçiler katıldı.

Törende konuşan İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ramazan Özşahin, "İl Özel İdare kaynaklı "Yem Bitkilerini Geliştirme Projesi" kapsamında uygulanan "Macar Fiği Tarımını Geliştirme Projesi" ile 34 çiftçimize 1700 kilogram Macar fiği dağıtımı yapılmıştır. Toplamda 170 dekar alanda fiğ ekilişi planlanmaktadır. Çiftçi başına 50 kilo fiğ tohumu verilmiştir. Benzer projelerimiz devam edecektir. Valimize, İl Genel Meclis Başkanımıza, Kaymakamımıza, encümenlerimize ve emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun." diye konuştu. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık'ta 34 Çiftçiye Ücretsiz Macar Fiği Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement