Hisarcık'ta Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Tosun, Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Hisarcık'ta Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Tosun, Güven Tazeledi

Hisarcık\'ta Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Tosun, Güven Tazeledi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde yapılan 349 üyeli Esnaf ve Sanatkarları Odası olağan kongresinde mevcut başkan Ali Tosun tekrar başkanlığa seçildi.

21.01.2014 22:29

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde yapılan 349 üyeli Esnaf ve Sanatkarları Odası olağan kongresinde mevcut başkan Ali Tosun tekrar başkanlığa seçildi.

Belediye Düğün salonunda yapılan olağan kongreye Kütahya Esnaf Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit, Emet Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Abdullah Ünal, Kütahya Çiniciler, Fotoğrafçılar ve El Sanatları Esnaf Odası Başkanı Sadık Erilbaylı ve üyeler katıldı.

Divan başkanlığını Kütahya Esnaf Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit'in yaptığı kongrede başkanlık için mevcut başkan Ali Tosun ve İbrahim Kocaman'ın listeleri yarıştı. Yapılan seçimler sonunda geçerli 268 0yun 147'ni alan Ali Tosun Hisarcık Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı olurken, İbrahim Kocaman 121 oy aldı. Bu arada 8 oy geçersiz sayıldı.

Yönetim Kurulu asil üyeliklerine ise, Harun Altınkaynak, Hüseyin Duman, Mustafa Korkut, Hüseyin Ataseven, İsmail Bilmez ve Mehmet İşler seçildiler.(MU-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık'ta Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Tosun, Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement