Hizan Sosyal Medyada Atağa Geçti - Son Dakika
Yerel

Hizan Sosyal Medyada Atağa Geçti

Hizan Sosyal Medyada Atağa Geçti

Bitlis’in Hizan Kaymakamlığı tarafından hayat geçirdiği projeler ve yaptığı çalışmalar ile ismini sosyal medyada sıkça duyurarak gerek internet sitesini gerekse sosyal medyayı etkili kullanması vatandaşlardan takdir topluyor.

28.02.2015 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Hizan Kaymakamlığı tarafından hayat geçirdiği projeler ve yaptığı çalışmalar ile ismini sosyal medyada sıkça duyurarak gerek internet sitesini gerekse sosyal medyayı etkili kullanması vatandaşlardan takdir topluyor.

Hizan İlçe Kaymakamı Sayın Sedat İnci'nin göreve başlamasıyla birlikte sosyal medyada atağa geçen Hizan Kaymakamlığı bu anlamda Bitlis'te ilk sırada yer alıyor. Çalışmalarını anında sosyal medya aracılığı ile duyuran Kaymakamlığa ait Facebook ve Twitter hesapları son derece etkin kullanılmakta. Sosyal medya üzerinden Kaymakamlıkça yapılan çalışmalar ve projeler anında insanlara aktarılırken, vatandaşlardan gelen sorular gün içinde cevaplandırılıyor. Sosyal medyaya önem verdiklerini belirten Kaymakam Sedat İnci, artık gündemin sosyal medya aracılığı ile belirlendiğini söyledi. Kaymakamlıkça yapılan çalışmaların anında sosyal medyada paylaşıldığını belirten İnci "Günümüzde bilgisayar ve internet yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. Hemen hemen herkesin ya evinde ya da iş yerinde bilgisayar ve internet bulunmaktadır. Son birkaç yılda akıllı telefonlar ve tabletlerin piyasaya girmesiyle birlikte ev ve işyerlerinde bulunan internet artık her an kişinin yanı başında olmaya başladı. İnternet'in yaygınlaşmasıyla birlikte çok kısa bir süre içinde popüler hale gelen Facebook ve Twitter gibi sosyal iletişim ağları son yıllarda neredeyse ülke gündemini belirleyici noktaya geldi. Kamu kurumları, dernekler, siyasi partiler gibi yaptıkları çalışmaları sosyal medya aracılığıyla hızlı bir şekilde İnternet kullanıcılarına aktarmaktadırlar. Biz de bu anlamda interneti ve sosyal medyayı etkin kullanmaya çalışıyoruz. Kaymakamlığımıza ait www.hizan.gov.tr İnternet sitesi ile Kaymakamlığımızın kurumsal facebook hesabı olan https://www.facebook.com/hizankaymakamligi ile kurumsal Twitter hesabı https://twitter.com/hizankaymakamligi her gün güncellenmektedir. İlçemizde yaşanan gelişmeler, kurumlarımızın yapmış olduğu çalışmalar ve ilçemizde yürütülen projeler her gün güncellenen internet sitemiz ile birlikte sosyal medya araçları Facebook ve Twitter'dan da yayınlanmaktadır. Görsel, interaktif ve her gün güncellenen web sitemiz ile sosyal medya hesaplarımız sayesinde Hizan dışındaki insanlarımız da ilçemiz de yaşanan olaylardan haberdar edilmektedir. Kitle iletişim araçlarının Kaymakamlığımızca etkin kullanılması, İlçemizin özellikle ulusal medyada daha fazla olumlu yönleriyle yer almasını sağlıyor. İlçemizin ulusal basında olumlu yönleriyle yer alması başta ilçe dışında yaşayan vatandaşlarımız olmak üzere toplumun her kesiminin taktirini topluyor" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hizan Sosyal Medyada Atağa Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement