Hülya Avşar'ın Bir Filmde Kendini Tatmin Ettiği Sahne 26 Yıl Sonra Yeniden Çekildi - Son Dakika
Güncel

Hülya Avşar'ın Bir Filmde Kendini Tatmin Ettiği Sahne 26 Yıl Sonra Yeniden Çekildi

Hülya Avşar'ın Türk sinemasına damga vuran kendini tatmin ettiği sahne, 26 yıl sonra Sinan Çetin'in oğlu tarafından yeniden yorumlanarak çekildi.

28.01.2019 11:32  Güncelleme: 11:37

Sinan Çetin'in 1993 yapımı 'Berlin In Berlin' adlı sinema filmi Hülya Avşar'ın kendini tatmin ettiği sahne Türk sinemasına damga vurmuştu. Rafel Cemo Çetin, babasının filmini 26 yıl sonra 'New York In New York' adıyla yeniden yorumladı.

HÜLYA'NIN KENDİNİ TATMİN ETTİĞİ SAHNEYİ CANLANDIRDI

'Dilber'i canlandıran Mine Kılıç, 26 yıl önce Hülya Avşar'ın 'Berlin In Berlin'deki kendini tatmin etme sahnesini 'New York In New York'ta tekrarladı.

Hülya Avşar'ın Bir Filmde Kendini Tatmin Ettiği Sahne 26 Yıl Sonra Yeniden Çekildi

KADROSUNDA ÜNLÜ İSİMLER YER ALIYOR

Çekimleri İstanbul ve New York'ta gerçekleştirilen gerilim - dram türündeki 'New York New York'u Muammer Koçak ile Serdar Gözelekli yönetirken filmin başrollerini Rafael Cemo Çetin, Mine Kılıç, Ahmet Yıldırım, Sinan Sicimoğlu, Ahmet Utlu, Ege Deniz, Furkan İncegül, Gökçeay Yıldız, Serdar Deniz ve Ayla Algan paylaştı.

Hülya Avşar'ın Bir Filmde Kendini Tatmin Ettiği Sahne 26 Yıl Sonra Yeniden Çekildi
Hülya Avşar

FİLMİN KONUSU NE?

Amerika, New York'ta yaşayan Türk bir ailenin gelini olan 'Dilber'in bir kaza sonucu kocasını öldüren New York'lu fotoğrafçı 'Dylan', çektiği vicdan azabıyla daha fazla yaşayamaz ve 'Dilber'i bulup ondan özür dilemek ister. Onu yaşadığı yere kadar takip ettiği gecenin sonu, evin büyük oğlu 'Mürtüz'ün de olaylara şahitlik etmesiyle büyük bir kovalamacaya dönüşür. 'Dylan', canı pahasına 'Mürtüz'den kaçarken, tesadüf eseri kendisini düşmanın evinde hapiste bulur. Törelere göre, 'özür dilemeye gelip evlerine sığınan Tanrı misafiri öldürülemez.' Ailesine ve törelere başkaldıramayan ama abisinin intikamını almak isteyen Mürtüz, elinde silahıyla 'Dylan'ın evden çıkmasını bekler.

Hülya Avşar'ın Bir Filmde Kendini Tatmin Ettiği Sahne 26 Yıl Sonra Yeniden Çekildi
Mine Kılıç
Hülya Avşar'ın Bir Filmde Kendini Tatmin Ettiği Sahne 26 Yıl Sonra Yeniden Çekildi
Hülya Avşar\'ın Bir Filmde Kendini Tatmin Ettiği Sahne 26 Yıl Sonra Yeniden Çekildi

Son Dakika Güncel Hülya Avşar'ın Bir Filmde Kendini Tatmin Ettiği Sahne 26 Yıl Sonra Yeniden Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • Ali veli: Kimse başlarına gelen nüsibetlerden ders çıkarmıyor tabii herkesin kendi seçimi şer de değil hayır yarışmak lazım bu dünyada şeytanın da bir görevi var kuran nın da bir görevi var allah nefsimizi ıslah etsin 183 1 Yanıtla
  • Hh: Çok iyi oldu çokta güzel oldu 11 146 Yanıtla
  • Ali: Reziller... 63 4 Yanıtla
  • Halil: Biz Türkiyeyi bu şekilde ahlaksızlık yapan bir nesil istemiyoruz,çoluk çocuk izliyor ,utanmadan bu insanlara prim veriliyor,rezalet ,yeni Türkiyede bunlarda olmamalı,edep yahu 57 6 Yanıtla
  • Sonuç: Saçmalamışlar iyice 59 2 Yanıtla
  • Oktay: Yaziklar olsun iyice avrupayi olduk ciktik degerlerimizi yargilarimizi kaybettik artik yaziklar olsun hepimize 44 4 Yanıtla
  • dobraadam: ahlak bozan işler. 39 7 Yanıtla
  • sercn: çüşşşş ne kadar çok ayıppp terbiyesizlerrr... kıza bak be.. utanmazzzzz 32 4 Yanıtla
  • krtz: boyle film mi olur 28 4 Yanıtla
  • Asi: Onların doları varsa bizim imanımız 19 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement