Hülya Avşar'dan Estetik Dedikodusuna İlginç Tepki: İsmi Bile İğrenç - Son Dakika
Magazin

Hülya Avşar'dan Estetik Dedikodusuna İlginç Tepki: İsmi Bile İğrenç

YGS sınavına giren kızını okula bıraktıktan sonra görüntülenen Hülya Avşar, estetik yaptırdığı yönündeki dedikodulara "Ne iğrenç şeyler öyle. İsmi bile iğrenç" şeklinde yanıt verdi.

15.03.2016 09:25  Güncelleme: 09:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başarılı isim Hülya Avşar, YGS sınavına giren kızı Zehra'yı okuluna bıraktıktan sonra Bebek'te kahvaltı yaptığı bir mekanda objektiflere yansıdı. Avşar Kızı, önceki gün üniversiteye girişte birinci aşama olan YGS stresini sınava giren kızıyla birlikte yaşadı.

ZEHRA'YI BIRAKIP KAYA İLE BULUŞTU

Avşar, bu yıl ilk kez Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na giren kızı Zehra'yı okula bıraktıktan sonra eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile Bebek'te buluştu. Birlikte kahvaltı yapan ikiliden Avşar, mekandan önce çıkarak sınavda ter döken kızının yanına gitti.

SINAV SİSTEMİYLE İLGİLİ SORULARI YANITLAMADI

Sözcü'de yer alan habere göre; Kızı Zehra'nın sınavda olduğunu ve sonucundan umutlu olduğunu söyleyen Avşar, Türkiye'deki sınav sistemiyle ilgili soruları yanıtlamadı.

"İSMİ BİLE İĞRENÇ"

Eski eşiyle kahvaltı yaptıklarını sözlerine ekleyen Avşar Kızı, geçen günlerde yüzüne örümcek ağıyla estetik yaptırdığı iddialarına ise gülerek cevap verdi. Avşar, estetik iddialarını "Ne iğrenç şeyler öyle. İsmi bile iğrenç" diyerek yalanladı.

Hülya Avşar\'dan Estetik Dedikodusuna İlginç Tepki: İsmi Bile İğrenç

Son Dakika Magazin Hülya Avşar'dan Estetik Dedikodusuna İlginç Tepki: İsmi Bile İğrenç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • mdac 06: sevdiğim bir insandin.ama şimdi nefret ediyorum senden.pkk taraftarı pisliksin 12 1 Yanıtla
  • vatandas: Devlet Bahçeli sana helal olsun söz konusu devlet olunca hükümete yardım et yanında ol önce Vatan bayrak devlet 9 2 Yanıtla

Advertisement