Hülya Avşar Instagram Paylaşımıyla Demet Akalın'a Gönderme Yaptı - Son Dakika
Magazin

Hülya Avşar Instagram Paylaşımıyla Demet Akalın'a Gönderme Yaptı

Hülya Avşar Instagram Paylaşımıyla Demet Akalın\'a Gönderme Yaptı

Demet Akalın'a "Müziğe ara verdim" diyerek kapıları kapatan Hülya Avşar, Rafet El Roman'la düet yapıp Instagram hesabından fotoğrafını paylaştı.

14.02.2017 19:58  Güncelleme: 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hülya Avşar, Rafet El Roman'la, 14 Şubat'a özel bir düet için stüdyoya girdi. Avşar Kızı, El Roman'la stüdyoda çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

Avşar Kızı'nın bu paylaşımıyla geçtiğimiz günlerde aralarındaki diyalogla magazin gündemine ourduğu Demet Akalın'a gönderme yaptığı tahmin ediliyor.

"MÜZİĞE ARA VERDİM" DEDİ, KAPILARI KAPATTI

Hatırlanacağı üzere Demet Akalın magazin muhabirlerine "Hülya Avşar'ı yeniden yaratacağım" demişti. Akalın'ın sözlerine ise Avşar "Kötü bir niyeti yok" yanıtını vermişti. Bu yaşananlardan sonra Akalın, parasını vererek aldığı ve hit olacağını düşündüğü şarkıyla Hülya Avşar'ın kapısını çaldı ancak ondan çok şaşırtıcı bir yanıt aldı. Hülya Avşar, Demet Akalın'a projeleri ve televizyonla ilgilenmek istediğini bu süreçte müziğe yer olmadığını söyledi.

RAFET EL ROMAN'LA DÜET FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Akalın'a müziğe ara verdiğini söyleyen Avşar Kızı, soluğu Rafet El Roman'ın yanında aldı. Stüdyoya girip 14 Şubat Sevgililer Günü için Rafet El Roman'la bir düet yaptı. Ardında da stüdyoda çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Avşar Kzı'nın bu paylaşımıyla Demet Akalın'a gönderme yaptığı tahmin ediliyor.

İşte Avşar Kızı'nın Instagram paylaşımı:

Son Dakika Magazin Hülya Avşar Instagram Paylaşımıyla Demet Akalın'a Gönderme Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement