İbo, Canlı Yayına Bağlandı Şarkı Söyledi - Son Dakika
Magazin

İbo, Canlı Yayına Bağlandı Şarkı Söyledi

İbrahim Tatlıses, telefonla bağlandığı atv Ana Haber'de şarkı söyledi ve "Eğer 21 gün sonra hastaneden yürüyerek çıkmazsam bana tazminat ödeyecekler" dedi.

07.04.2015 09:53  Güncelleme: 09:55

Miami'de geçirdiği beyin ameliyatı sonrası ayağa kalacağı günü iple çeken İbrahim Tatlıses, telefonla bağlandığı atv Ana Haber'de şarkı söyledi ve "Eğer 21 gün sonra hastaneden yürüyerek çıkmazsam bana tazminat ödeyecekler" dedi.

BEYİN AMELİYATI OLMUŞTU

9 Mart'ta geçirdiği ameliyatla 2011'de uğradığı silahlı saldırı sırasında beynindeki parçalanan kafatası kemiğinden daha önde riskli bulunduğu için alınmayan parçadan kurtulan İbrahim Tatlıses, çarpıcı açıklamalar yaptı.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Ak Parti'den Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı olan sanatçı, geçen cuma Urfa'da yerel bir televizyona bağlandıktan sonra pazar gecesi de atv Ana Haber'e telefonla bağlandı ve Şebnem Sunar'ın sorularını yanıtladı.

İşte Tatlıses'in açıklamaları:

Beyin ameliyatı olduğumu bilmiyormuşum bak! Beyin ameliyatının bu kadar zor olduğunu bilsem biraz zor yatardım. Ama büyük bir cesaret... Aklıma güvendim, dua edenlere güvendim ve öyle ameliyata girdim. Zaten giderken de şehadet getirdim. Onları bile hatırlıyorum.

SAĞLIĞIM YERİNDE

Sağlığım iyi şu anda hastanenin bahçesindeyim. Az önce de bir tweet paylaştım. Bahçede kendi kendime geziyorum. Ayrıca o kız istemeye gidenlerin başı sağ olsun. Kız istemeye gidenler kaza geçirdi ya! 4 kişi ölmüş. Onların ailelerine baş sağlığı ve sabır diliyorum. Bir de Fenerbahçe'ye yapılanları kınıyorum. Yani Fenerbahçeli olduğum için değil. Beşiktaş'a da, Galatasaray'a da, Trabzon'a da yapılsa aynı şey benim için... Hele hele gurbette bunları duymak var ya çok beter beter yani!

"TEKERLEKLİ ARABADAYIM"

Doktora göre her şey tamam... Bir de mukavele yapmışım. Ben farkında değilim. İmzaladım ama tabii ben yazıyı tam bimediğim için... Burdan 21 gün sonra yürüyerek çıkacağım. Eğer çıkarmazlarsa tazminat ödeyeceklermiş. 21 gün sonra yürüyerek çıkacağım, hazırlığımız öyle... Şu an tekerlekli arabayla hastane bahçesinde dolaşıyorum. Daha 13 günümüz var.

"YENİ KASET YAPACAĞIM"

Milletvekili için niyet ettim ama Geçen dönem de vardı. Olur olur olmaz olmaz... Her şeyin sağlığı önemli. Yeni albüm değil, yeni kaset yapacağım. Albüm benim anam anlamıyor mesela. Resim albümü anlıyor. Yeni kaset gelecek. Sesim zaten düzelmiş. Son olarak bir şey söylemek istiyorum. Daha çok bağıracağım merak etmeyin. Böyle küçük bir şeyle bitmez bu. Burda hastanede kimseyi rahatsız etmek istemiyorum. Şimdi bütün hastane döndü bana 'Bu ne yapıyor' diye bana bakıyorlar.

İbo, Canlı Yayına Bağlandı Şarkı Söyledi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin İbo, Canlı Yayına Bağlandı Şarkı Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Zaman geldi gideceksin: Kanlılarlan Facebook üzerine konuştum ikinci Saldırıyı planlıyorlar bu kez gebericekmiş yandı her yerde takip edeceklermiş dönmesini bekliyorlar 4 15 Yanıtla
  • semih: VİZDANSIZLAR...DUNYANIN GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK SANATÇIDIR....OLUMSUZ YORUM YAPANIN SONUCU İNŞALLAH BÖYLE OLUR... 6 9 Yanıtla
  • CAGRI PARLAK: SAYIN iBRAHiM TATLISES BEN HERZAMAN DEDiGiM GiBi VE SONEFESiME KADAR SOYLiYiCEM BEN SENiN KOYU BiR HAYRANINIM BAZI KENDiNiNi BiLMEZLER SENiN HAKINDA iLERi GERi YORUM YAPIYORLAR SAKIN BU YORUMLARI OKUYUPTA BU HADiNi BiLMEZLERiN SOZLERiNE BAKIPTA KENDiNi SAKIN UZME EMiN OLKi BEN VE BENiM AYLEMiN DUALARI SONNEFESiMIZE KADAR SENLEN VE OYLEDE OLACAK OMRUMUZUN SON DEMINE KADAR SEN BiZiM iMPARATORUMUSUN EMiN OL SENi SEVENLER SANA DEGER VERENLER SENiN iCiN 1 SANiYE DUSUNMEDEN BiLE CANINI VERiR SENI COK SEViYORUZ SAYIN iBRAHiM TATLISES SANA KiM BEDUA EDiYORSA EMiN OL Ki O BEDUA DONUP ONLARI TUTACAK SEN SAKIN UZULME SENiN 1 DAMLA GOZYASINA KURBAN OLSUNLAR SANA KOTU SOZLER SARF EDEN iNSANLARA BUNLAR SENi CEKEMEYEN KISKANAN iNSANLARDIR BUNU SAKIN UNUTMA SAYIN IBRAHIM TATLISES SAYGILARIMLA VE SEVGiLERIMLE ELERINDEN OPUYORUM BU ARADA ATV YE HASTANENiN BAHCESiNDEN BAGLANDIN TELEVONLA KONUSTUN SESiNi DUYDUGUM iCiN VE iYi OLDUGUNU DUYDUGUM iCiN COK MUTLU OLDUMM SAYGILARIMLA VE SEVGiLERiMLE ELLERiNDEN OPUYORUM TEKRAR ACiL SiFALAR DiLiYORUMMMMM 70 MILYONUN DUALARI SENLEN BiLiRSiN Ki YER VE GK DUAYLAN SANA 70 MiLYON iNSANIN DUALARI YETER BURAK KOTU INSANLAR BOS BOS KONUSUNLAR CEKEMEYENLER BU iNSANLAR SAYIN iMPARATORUM OPUYORUM ELLERiNDEN SAYGILARIMLA 10 4 Yanıtla
  • mustafa boz: sen mermıye kafa atan adamsın sana bişi olmaz be ibooo:) allah acıl sıfa versın 13 1 Yanıtla
  • orhan: gecmisler olsun buyuk sanatciya buyuk insana 11 1 Yanıtla
  • Afrikalı: Allah şifa versin ibo dayı 9 1 Yanıtla
  • KEMOSENTYZ: İyiydik böyle beeeee 1 4 Yanıtla
  • sezenarzen: eski hayatını gözden geçirip iyi olman dileğiyle 2 0 Yanıtla
  • izollu kemal: karakaşlı gardaşım iyi olcan kafana tağma yeter 2 0 Yanıtla
  • yaslicali 63: Imparatos sen gittin muzik piyasasi oldu kimse kendine guvenip buyuk kanallarda program yapamiyor alllah acil sifalar versin urfa ozledi seni 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement