İbrahim Tennuri Hazretleri'ni Anma Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

İbrahim Tennuri Hazretleri'ni Anma Etkinlikleri

İbrahim Tennuri Hazretleri\'ni Anma Etkinlikleri

Melikgazi Belediyesi tarafından düzenlenen İbrahim Tennuri Hazretleri'ni anma etkinliği yapıldı.

08.06.2014 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melikgazi Belediyesi tarafından düzenlenen İbrahim Tennuri Hazretleri'ni anma etkinliği yapıldı.

Hisarcık Fatih Parkı'nda gerçekleştirilen anma etkinliğine Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, İl Müftüsü Ali Maraşlıgil, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, daire müdürleri ve çok sayıda bölge halkı katıldı.

İlahi ve kasidelerin okunduğu etkinlikte konuşan Büyükkılıç, belediye olarak sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklere her zaman destek olduklarını söyledi.

Şehrin manevi mimarları ile ilgili etkinliklerin çok önemli olduğunu vurgulayan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Belediye olarak, Allah dostu olan İbrahim Tennuri Hazretleri'nin kıymetini çok daha iyi bileceğiz ve geniş kapsamlı etkinlikler düzenleyerek, bu şahsiyetleri daha iyi anlatarak, vatandaşlarımızın tanımasını ve anlamasını sağlayacağız. Yaşadıkları yüzyılda topluma önder olmuş bu şahsiyetlerin hayatını yaşam biçimlerini iyi okuyup inceleyerek, kedimize ders çıkartmamız gerekir. İbrahim Tennuri sadece bu anma etkinliklerinde değil her zaman dualarla yad edilmesi gereken bir Allah dostudur."

Konuşmaların ardından 5 bin kişilik etli bulgur pilavı ve ayran Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti Kayseri  Milletvekili İsmail Tamer tarafından vatandaşlara dağıtıldı. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İbrahim Tennuri Hazretleri'ni Anma Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement